EutopieNo. 6 Eau de Parfum Unisex

Eutopie No. 6 Eau de Parfum Unisex
Eutopie No. 6 Eau de Parfum Unisex
Ilmainen toimitus
100 ml
127,50

Yli 5 kpl varastossa | Koodi: ETP00492
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 21.1.2022
UPS Air Mail
tiistai 18.1.2022

Tämän tuoksun taika perustuu siihen, että se sopii mainiosti niin naisille kuin miehillekin. Jokainen löytää siitä omansa, jokaisella se tuoksuu erilaiselta. Unisex-tuoksuvesi Eutopie No. 6 ei varmasti unohdu käyttämättömänä kylpyhuoneesi kaappiin ja sen lisäksi voit jakaa sen puolisosi kanssa.

  • itämainen tuoksu
  • puumainen tuoksu
  • kaikille, jotka eivät pelkää erottua joukosta
  • lämmittävä tuoksu, ihanteellinen viileään ilmaan
  • ainutlaatuinen tuoksu erikoistilaisuuksiin
  • unisex – sekä miehille että naisille

Tuotteen täydellinen koostumus

ETHYL ALCOHOL 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-OCTAHYDRO-2,3,8,8- TETRAMETHYL-2- NAPHTHALENYL)ETHANONE (OTNE) ETHYLENE BRASSYLATE HEXAMETHYLINDANOPYRAN BETA-IONONE ACETYL CEDRENE 3,7-DIMETHYLOCTA-1,6-DIEN-3-YL DIMETHYLCARBAMATE 2-(2,4-DIMETHYL-3-CYCLOHEXEN-1- YL)-5-METHYL-5-(1-METHYLPROPYL)- 1,3DIOXANE ACETIC ACID, ANHYDRIDE, REACTION PRODUCTS WITH 1,5,10-TRIMETHYL- 1,5,9-CYCLODODECATRIENE SANDALORE GIV 3-METHYL-5-PHENYLPENTANOL 1-(2,2,6-TRIMETHYLCYCLOHEXYL)-3- HEXANOL PHENYLETHYL ALCOHOL GERANIOL CEDROL ALPHA CEDRENE MUSCENONE GERANYL ACETATE ALPHA PINENE CITRONELLOL OCTAHYDROHEXAMETHYL NAPHTHOXIRENE CITRONELLYL ACETATE LIMONENE E/Z 3-METHYL-5-CYCLOTETRADECEN- 1-ONE BUTYLATED HYDROXYTOLUENE Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Syprioli, Olibaani
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Nahka, Kurjenpolvi, Labdanum
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Patsuli, Setri, Myski
Tuoksuluokka
itämainen, puumainen