FilorgaFlash Nude [Fluid] Parantava Sävytetty Neste SPF 30

Filorga Flash Nude [Fluid] Parantava Sävytetty Neste SPF 30
Filorga Flash Nude [Fluid] Parantava Sävytetty Neste SPF 30
Sävy 02 Nude Gold 30 ml
33,20

Varastossa | Koodi: FIL01756
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 9.12.2021
UPS Air Mail
huomenna keskiviikko 1.12.2021

Sävyttävä päivävoide Filorga Flash Nude [Fluid] antaa iholle tarvittavan määrän kosteutusta ja peittää samalla sen mahdolliset virheet.

Ominaisuudet:

  • peittää kevyesti finnit ja muut ihon virheet
  • jättää ihon luonnollisen näköiseksi
  • helppokäyttöinen ja helposti levitettävä
  • antaa iholle tarvittavan määrän kosteutusta
  • matta vaikutelma

Käyttöohjeet:
Käytä mukana olevan ohjeen mukaan.

Ominaisuudet

Ihon tyyppi
kaikille ihotyypeille
Vaikutukset
Kirkastava
Aktiiviset ainesosat
hyaluronihappo
Sävytetyn Kosteusvoiteen Tyyppi
Muut tuotteet

Ranskalainen brändi Filorga on ikääntymistä estävän ihonhoidon asiantuntija. Sen historia alkoi 1970-luvulla, kun tohtori Tordjman aloitti ihon ikääntymistä koskevan tutkimuksen. Myöhemmin brändi sai patentin sen NCEF®-teknologialle – ainutlaatuiselle liuokselle, joka hidastaa prosessia ja korjaa olemassa olevat ihon puutteet.

Aluksi Filorga Laboratoriot tuottivat ihonhoitotuotteita ammattikäyttöön, kuten hedelmähappokuorintoja, tuotteita mesoterapiaan tai hyaluronihappoinjektioita, joista tuli erityisen suosittuja esteettisen lääketieteen ja dermatologian asiantuntijoiden keskuudessa.

Filorga sai inspiraatiota sen ammattilaisen sarjan menestyksestä ja vuonna 2007 julkaisi ensimmäisen kotikäyttöön tarkoitetun tuotesarjan. Medi-Cosmetique® sarja tarjoaa ei-invasiivisen, mutta silti erittäin tehokkaan ratkaisun. Filorga Time Filler -voiteen tai Filorga Meso Mask -naamion käytön tulokset voit nähdä kotona ilman käyntiä kauneusklinikalla. Filorga tuotteet poistavat ryppyjä, palauttavat kirkkauden, tiheyden ja lujuuden ja antavat sinulle kauniin näköisen ihon ilman puutteita tai ikääntymisen merkkejä.