Garnier Olia Hiusväri

2×
Garnier Olia Hiusväri
Garnier Olia Hiusväri
Uusi
4,70
Sävy 1.10 Black Sapphire
Koodi: GAR06030 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Osta tuotteita brändeiltä L'Oréal Paris, NYX Professional Makeup, Maybelline, Garnier, MIXA tai essie yli 30 eurolla ja me toimitamme tilauksesi ilman postikuluja.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 20.5.2021
UPS Air Mail
maanantai 17.5.2021

Kuvaus Garnier Olia
Ominaisuudet

Oletko tyytymätön hiustesi väriin tai haluatko elävöittää niiden sävyä? Garnier Olia auttaa käden käänteessä. Valitset vain haluamasi sävyn ja värjäys voi alkaa. Koska väri sisältää 60 % luonnollisia kukkaöljyjä, se ei kuivata hiuksia, vaan hoitaa niitä tehokkaasti.

Ominaisuudet:

  • antaa hiuksille kauniin ja voimakkaan värin
  • parantaa hiusten laatua huomattavasti
  • hoitaa hiuksia eikä kuivata
  • peittää harmaat hiukset sataprosenttisesti
  • miellyttävä kukkaistuoksu

Ainesosat:

  • ammoniakiton
  • 60 % öljyjä

Käyttö:
Tee herkkyystesti 48 tuntia ennen värjäyksen aloittamista. Sekoita kupissa värjäysvoide ja hapete. Levitä väri kuiviin pesemättömiin hiuksiin.

→ värjäämättömät tai yli kolme kuukautta sitten värjätyt hiukset: levitä väri ensin hiusten tyveen ja sen jälkeen hiusten pituuksiin ja latvoihin ja anna vaikuttaa 30 minuuttia

→ alle kolme kuukautta sitten värjätyt hiukset: levitä väri ensin hiusten tyveen ja anna vaikuttaa 20 minuuttia, levitä väri sen jälkeen hiusten pituuksiin ja latvoihin ja anna vaikuttaa 10 minuuttia

Huuhtele hiukset hyvin värjäyksen jälkeen ja pese ne huolellisesti shampoolla. Käytä sen jälkeen hoitoainetta.

Ominaisuudet

Hiustyyppi
kaikki hiustyypit
Tarkoitus
Hiustenvärjäys Kotona
Päänahan tyyppi
kaikki päänahan tyypit
Väri
musta

Tietoja brändistä Garnier

Garnier tuotteilla on ollut vaikutusta miesten ja naisten elämään ympäri maailmaa yli vuosisadan. Brändi perustettiin Ranskassa, ja siitä tuli vähitellen yksi tunnetuimmista kosmetiikkabrändeistä.

 


Tarina alkoi vuonna 1904, kun Alfred Amour Garnier kehitti ensimmäisen kasviperäisen hiussävytteen, josta tuli pian bestselleri. Vuonna 1960 luotiin ensimmäinen Garnier hiusväri kotikäyttöön, minkä seurauksena naiset alkoivat pitää hiuksiaan muotiasusteena. Muihin välittömän suosion saaneisiin tuotteisiin kuuluu Garnier misellivesi ja Garnier Pure Active puhdistusgeeli.
Garnier brändi on aina kuunnellut asiakkaitaan ja heijastellut heidän tarpeitaan sen ihon- ja hiustenhoitotuotteissa. Brändi luo todella tehokkaita, helposti saatavissa olevia tuotteita, jotka tekevät arkipäiväisestä kauneushoidosta yksinkertaisemman. Juuri tästä syystä Garnier brändi on niin menestyvä ja se on nyt löydettävissä yli 120 maasta ympäri maailmaa.

Arvostelu Garnier Olia2