Mine põhisisu juurde

Lahjapaketointi

Etkö nauti lahjojen paketoinnista? Me teemme sen puolestasi!

Oletko ostamassa jollekin erityiselle eikä sinulla ole aikaa tai mielikuvitusta paketoida itse Notinon lahjoja? Jätä se vain meille! Paketoimme tuotteet ammattimaisesti lahjoiksi ja koristamme ne satiinirusetilla. Voit sitten lähettää rakkaimmallesi kauniisti paketoidun lahjan itse tai toimittaa sen suoraan heidän osoitteeseen.

Kuinka paljon lahjapaketointipalvelu maksaa?

Pyydämme lahjojen paketoinnista kiinteää 4,99 €:n hintaa. Jos kuitenkin haluat laittaa tuotteesi useisiin lahjapakkauksiin, joudut maksamaan jokaisesta laatikosta erikseen.

Kuinka voin tilata lahjapaketointipalvelun?

Klikkaa vaihtoehtoa lahjapaketointi ennen tilauksen valmistumista ja valitse haluamasi väri. Valitse sitten tuotteet, jotka haluat paketoida lahjaksi. Jos haluat, että tuotteet eritellään useisiin lahjapakkauksiin, lisää tilaukseesi lisää laatikoita ja valitse uudelleen mikä tuote tulisi mihinkin laatikkoon. Jos tilaat useita samanvärisiä laatikoita, merkitsemme ne auttaaksemme sinua seuraamaan sitä, mikä tuote niissä on.

Mahtuuko jokainen tuote laatikkoon?

Lahjapaketointipalvelumme on saatavana useimmille tuotteille, joita myymme verkkosivuillamme. Tuotteet, jotka eivät sovi lahjapakkaukseen, merkitään harmaana esikatselussa, etkä voi valita niitä lahjapaketointia varten. Nämä tuotteet saapuvat tilauksen mukana, mutta eivät lahjalaatikossa.

Kuinka monta tuotetta mahtuu lahjapakkaukseemme?

Laitamme korkeintaan 3 tuotetta jokaiseen laatikkoon, jotta se näyttää aina hyvältä ja siistiltä, kun vastaanottaja avaa lahjan. Jos haluat saada enemmän lahjapaketoituja tuotteita, lisää vain uusi lahjapaketti tilaukseesi. Voit lisätä korkeintaan 4 lahjapakkausta yhteen tilaukseen ja valita tuotteet, jotka haluat meidän laittavan niihin.

Onko välttämätöntä, että koko tilaus on paketoitu?

Ei, se ei ole välttämätöntä. Jos ostat tuotteita itsellesi ja rakkaillesi, jätä ne pois, kun valitset tuotteita lahjojen paketointia varten.

Haluatko, että lahja toimitetaan suoraan vastaanottajalle?

Jos haluat todella yllättää jonkun, voimme toimittaa lahjan. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on kirjoittaa vastaanottajan osoite tilauksen loppuun ja käyttää sitten omaa laskutusosoitettasi. Me hoidamme loput. Koko tilauksen voi toimittaa vain yhteen osoitteeseen. Jos haluat yllättää useita rakkaitasi, sinun on tehtävä jokaiselle erilliset tilaukset.

Milloin paketti saapuu?

Pidämme erityistä huolta lahjojen paketoinnista, minkä vuoksi paketin toimittaminen voi viedä 1–2 lisäpäivää.

Eikö lahjapakkaus vahingoitu kuljetuksessa?

Laitamme lahjalaatikon aina tavallisen lähetyslaatikon sisään, jotta todella suojaamme sitä vaurioilta.

Sisältääkö paketti laskun?

Laitamme laskun vain tilauksiin, jotka kerätään keräyspisteistämme. Jos valitset toimituksen osoitteeseen, lähetämme sähköisen laskun sähköpostiisi.

Voidaanko lahjapaketoidut tavarat palauttaa?

Kyllä, lahjapaketointipalvelu ei muuta mitään palautuspolitiikastamme. Voit kuitenkin palauttaa vain tavarat, ei itse lahjapakkausta.

Mitä jos palvelu ei ole tällä hetkellä käytettävissä?

Meillä on erityinen ryhmä ihmisiä, jotka paketoivat jokaista tilausta erittäin huolellisesti. Siksi he voivat paketoida vain rajoitetun määrän tilauksia päivittäin. Jos palvelua ei tilapäisesti ole saatavana, voit käyttää sitä seuraavana päivänä.