Givenchy Gentleman Givenchy Lahjasetti I. Miehille

Givenchy Gentleman Givenchy Lahjasetti I. Miehille
Givenchy Gentleman Givenchy Lahjasetti I. Miehille
85,00

Koodi: GIV08886 | Varastossa

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum Matkasuihke 15 ml

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 11.3.2021
UPS Air Mail
maanantai 8.3.2021

Tuoksun kuvaus Givenchy Gentleman Givenchy
Ainesosat

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Miesten tuoksusetti Givenchy Gentleman Givenchy kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • settinä lahjoitettu tuoksu moninkertaistaa ilon
  • ilahduttaa kaikkia miehiä
  • ylellinen tuoksu vaativampaan makuun

Setin sisältö:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum Matkasuihke 15 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
itämainen, kukkainen, puumainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Givenchy

Givenchy yhdistää ranskalaisen eleganssin amerikkalaiseen karismaan. Brändi perustettiin vuonna 1952, ja se kantaa perustajansa nimeä. Hubert de Givenchy oli ranskalainen aristokraatti, joka aloitti uransa harjoitellessaan Diorin ja Piguetin muotitaloissa, unelmoiden samalla oman brändin luomisesta.

 

Unelma toteutui pian, kun Givenchy alkoi toimittaa omia mallejaan Guinnessin ja Kennedyn perheille sekä Audrey Hepburnille. Kuuluisa näyttelijä oli hänen merkittävin asiakas, ja hän myös inspiroi ensimmäistä Givenchyn tuoksua. Nykyään brändi voi ylpeillä 60 vuoden maineikkaalla historialla muoti-, tuoksu- ja kauneusmaailmassa.

Givenchy tuoksut naisille yhdistävät eleganssin ja tyylin flirttailevaan itseluottamukseen, kuten ilmenee esimerkiksi legendaarisessa Givenchy Very Irrésistible. Modernin herrasmiehen henki taas ilmenee Givenchyn after-shave tuoksuissa. Givenchyn meikki ja ihonhoito ovat myös saavuttaneet ikonisen statuksen.

Arvostelu Givenchy Gentleman Givenchy