GivenchyGentleman Givenchy Lahjasetti Miehille

Givenchy Gentleman Givenchy Lahjasetti Miehille
Givenchy Gentleman Givenchy Lahjasetti Miehille
74,40

Varastossa | Koodi: GIV08994

Eau de Toilette 100 ml + Suihkugeeli Ja Hiustenpesuaine 2 in 1 75 ml

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 1.2.2022
UPS Air Mail
torstai 27.1.2022

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Miesten tuoksusetti Givenchy Gentleman Givenchy kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • setti sisältää tuoksun ja saman sarjan kosmetiikkatarvikkeita
  • hajustettu kosmetiikka pidentää tuoksun kestoa
  • sopii mainiosti lahjaksi

Setin sisältö:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Suihkugeeli Ja Hiustenpesuaine 2 in 1 75 ml

Tärkeä huomio

Flammable.
Koko teksti

Ainesosat

Tuoksuluokka
kukkainen, puumainen, fougère
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Givenchy yhdistää ranskalaisen eleganssin amerikkalaiseen karismaan. Brändi perustettiin vuonna 1952, ja se kantaa perustajansa nimeä. Hubert de Givenchy oli ranskalainen aristokraatti, joka aloitti uransa harjoitellessaan Diorin ja Piguetin muotitaloissa, unelmoiden samalla oman brändin luomisesta.

 

Unelma toteutui pian, kun Givenchy alkoi toimittaa omia mallejaan Guinnessin ja Kennedyn perheille sekä Audrey Hepburnille. Kuuluisa näyttelijä oli hänen merkittävin asiakas, ja hän myös inspiroi ensimmäistä Givenchyn tuoksua. Nykyään brändi voi ylpeillä 60 vuoden maineikkaalla historialla muoti-, tuoksu- ja kauneusmaailmassa.

Givenchy tuoksut naisille yhdistävät eleganssin ja tyylin flirttailevaan itseluottamukseen, kuten ilmenee esimerkiksi legendaarisessa Givenchy Very Irrésistible. Modernin herrasmiehen henki taas ilmenee Givenchyn after-shave tuoksuissa. Givenchyn meikki ja ihonhoito ovat myös saavuttaneet ikonisen statuksen.