GivenchyL’Interdit Eau de Toilette Naisille

1×
Givenchy L’Interdit Eau de Toilette Naisille
Givenchy L’Interdit Eau de Toilette Naisille
80 ml
62,90

Koodi: GIV08851 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
tiistai 21.9.2021

Kuvaus Givenchy L’Interdit
Ainesosat

Kun pimeys kohtaa valon. Eau de toilette -tuoksu Givenchy L’Interdit johdattaa sinut kielletyn ja sallitun rajamaille. Sen tuoksuyhdistelmä on täynnä vastakohtia, huumaa ja naisellisuutta, jotka herättävät kaikki aistisi.

Anna todellisen minäsi hehkua ja tutustu vielä tuntemattomaksi jääneeseen puoleen itsessäsi.

  • kukkainen, puinen ja myskille vivahtava tuoksu
  • tuotiin markkinoille 2019
  • epätavanomainen unikon tuoksu

Tuoksun koostumus
Tuoksuyhdistelmän johdanto kuuluu appelsiininkukalle. Sen jälkeen tunnet tuberosan ja unikon aromit. Iholla pisimpään säilyvä pohjatuoksu tuo henkäyksen patsulia, vetiveriä ja koukuttavaa myskiä.

Tuoksun tarina
Givenchy L’Interdit -tuoksu tuotiin markkinoille vuonna 2019. Sen jalostetun tuoksuyhdistelmän takana ovat parfymöörit Dominique Ropion, Fanny Bal ja Anne Flipo.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Appelsiinin Kukka
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Tuberoosa, Unikko
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vetiveriaheinä, Patsuli, Myski
Tuoksuluokka
puumainen, myski

Tietoja brändistä Givenchy

Givenchy yhdistää ranskalaisen eleganssin amerikkalaiseen karismaan. Brändi perustettiin vuonna 1952, ja se kantaa perustajansa nimeä. Hubert de Givenchy oli ranskalainen aristokraatti, joka aloitti uransa harjoitellessaan Diorin ja Piguetin muotitaloissa, unelmoiden samalla oman brändin luomisesta.

 

Unelma toteutui pian, kun Givenchy alkoi toimittaa omia mallejaan Guinnessin ja Kennedyn perheille sekä Audrey Hepburnille. Kuuluisa näyttelijä oli hänen merkittävin asiakas, ja hän myös inspiroi ensimmäistä Givenchyn tuoksua. Nykyään brändi voi ylpeillä 60 vuoden maineikkaalla historialla muoti-, tuoksu- ja kauneusmaailmassa.

Givenchy tuoksut naisille yhdistävät eleganssin ja tyylin flirttailevaan itseluottamukseen, kuten ilmenee esimerkiksi legendaarisessa Givenchy Very Irrésistible. Modernin herrasmiehen henki taas ilmenee Givenchyn after-shave tuoksuissa. Givenchyn meikki ja ihonhoito ovat myös saavuttaneet ikonisen statuksen.

Arvostelu Givenchy L’Interdit1