GivenchyL’Interdit Lahjasetti I. Naisille

Givenchy L’Interdit Lahjasetti I. Naisille
Givenchy L’Interdit Lahjasetti I. Naisille
Uusi
71,40

Varastossa | Koodi: GIV09066

L’Interdit Eau de Parfum Naisille 50 ml + Le Rouge Mini #333 L’Interdit Huulipuna 1,5 g + Volume Disturbia Mini #01 Black Disturbia Erittäin Vahvistava Ripsiväri 4 g

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 13.12.2021
UPS Air Mail
huomenna perjantai 3.12.2021

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Naisten tuoksusetti Givenchy L’Interdit kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • settinä lahjoitettu tuoksu moninkertaistaa ilon
  • sopii mainiosti lahjaksi

Setin sisältö:

  • L’Interdit Eau de Parfum Naisille 50 ml
  • Le Rouge Mini #333 L’Interdit Huulipuna 1,5 g
  • Volume Disturbia Mini #01 Black Disturbia Erittäin Vahvistava Ripsiväri 4 g

Tärkeä huomio

Flammable.
Koko teksti

Ainesosat

Tuoksuluokka
kukkainen, puumainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Givenchy yhdistää ranskalaisen eleganssin amerikkalaiseen karismaan. Brändi perustettiin vuonna 1952, ja se kantaa perustajansa nimeä. Hubert de Givenchy oli ranskalainen aristokraatti, joka aloitti uransa harjoitellessaan Diorin ja Piguetin muotitaloissa, unelmoiden samalla oman brändin luomisesta.

 

Unelma toteutui pian, kun Givenchy alkoi toimittaa omia mallejaan Guinnessin ja Kennedyn perheille sekä Audrey Hepburnille. Kuuluisa näyttelijä oli hänen merkittävin asiakas, ja hän myös inspiroi ensimmäistä Givenchyn tuoksua. Nykyään brändi voi ylpeillä 60 vuoden maineikkaalla historialla muoti-, tuoksu- ja kauneusmaailmassa.

Givenchy tuoksut naisille yhdistävät eleganssin ja tyylin flirttailevaan itseluottamukseen, kuten ilmenee esimerkiksi legendaarisessa Givenchy Very Irrésistible. Modernin herrasmiehen henki taas ilmenee Givenchyn after-shave tuoksuissa. Givenchyn meikki ja ihonhoito ovat myös saavuttaneet ikonisen statuksen.