Givenchy L’Interdit Lahjasetti I. Naisille

Givenchy L’Interdit Lahjasetti I. Naisille
Givenchy L’Interdit Lahjasetti I. Naisille

Koodi: GIV08882 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Eau de Parfum 50 ml + Eau de Parfum 10 ml

Lahja sinulle
Notino Safety Kit tai Notino Travel Kit lahjaksi ostaesassi tuoksuja yli 45 eurolla. Valitse mieleisesi lahja ostoskorissa.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle

Kuvaus Givenchy L’Interdit
Ainesosat

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Naisten tuoksusetti Givenchy L’Interdit kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • settinä lahjoitettu tuoksu moninkertaistaa ilon
  • setti herättää kiinnostuksen ensisilmäyksellä kauniilla pakkauksellaan
  • ilahduttaa kaikkia naisia
  • sisältää täysikokoisen tuoksun ja sen miniatyyrin

Setin sisältö:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Eau de Parfum 10 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
kukkainen, puumainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Givenchy

Givenchy yhdistää ranskalaisen eleganssin amerikkalaiseen karismaan. Brändi perustettiin vuonna 1952, ja se kantaa perustajansa nimeä. Hubert de Givenchy oli ranskalainen aristokraatti, joka aloitti uransa harjoitellessaan Diorin ja Piguetin muotitaloissa, unelmoiden samalla oman brändin luomisesta.

 

Unelma toteutui pian, kun Givenchy alkoi toimittaa omia mallejaan Guinnessin ja Kennedyn perheille sekä Audrey Hepburnille. Kuuluisa näyttelijä oli hänen merkittävin asiakas, ja hän myös inspiroi ensimmäistä Givenchyn tuoksua. Nykyään brändi voi ylpeillä 60 vuoden maineikkaalla historialla muoti-, tuoksu- ja kauneusmaailmassa.

Givenchy tuoksut naisille yhdistävät eleganssin ja tyylin flirttailevaan itseluottamukseen, kuten ilmenee esimerkiksi legendaarisessa Givenchy Very Irrésistible. Modernin herrasmiehen henki taas ilmenee Givenchyn after-shave tuoksuissa. Givenchyn meikki ja ihonhoito ovat myös saavuttaneet ikonisen statuksen.

Arvostelu Givenchy L’Interdit