GUERLAINAqua Allegoria Coconut Fizz Eau de Toilette Naisille

GUERLAIN Aqua Allegoria Coconut Fizz Eau de Toilette Naisille
GUERLAIN Aqua Allegoria Coconut Fizz Eau de Toilette Naisille
Erikoistarjoukset
125 ml
84,90

Koodi: GUR13189 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
tiistai 21.9.2021

Kuvaus GUERLAIN Aqua Allegoria Coconut Fizz
Ainesosat

Astu trooppiseen puutarhaan, jonka raikkaat vivahteet sinulle tarjoilee kookosvesi. Naisille suunniteltu eau de toilette -tuoksu Guerlain Aqua Allegoria Coconut Fizz kätkee sisäänsä eksoottisen kookoksen ja kookosveden aromit yhdistettynä mehukkaiden hedelmien vivahteisiin.

Guerlain Aqua Allegoria Coconut Fizz -tuoksussa yhdistyvät kölninveden raikkaus ja Guerlain-parfyymin pitkä kesto. Se soveltuu etenkin lämpimiin päiviin.

  • kookoksella ja sitruksen vivahteilla silattu hedelmäinen tuoksu
  • kuuluu raikkaiden tuoksujen Aqua Allegoria -sarjaan
  • ikonisessa pullossa, jota koristaa kultainen mehiläiskenno

Tuoksun koostumus
Aluksi havaitset kookosveden eksoottiset vivahteet ja bergamotin sitruksiset aromit. Sen jälkeen tuoksuvat makea meloni, kookos ja freesia. Iholla pisimpään viipyvä pohjatuoksu tuo tuulahduksen tonkapapua ja lämpimiä puisia vivahteita.

Tuoksun tarina
Eau de toilette -tuoksu Coconut Fizz kuuluu raikkaaseen, luonnon kauneutta ja elämän onnellisia tuokioita ylistävään Aqua Allegoria -sarjaan, joka tuotiin markkinoille vuonna 1999. Aqua Allegoria Coconut Fizz lisättiin siihen vuonna 2019. Sarjan tuoksuja yhdistävät Kalabrian vihreäksi kullaksi kutsutun bergamotin sitruksiset aromit. Aqua Allegoria Coconut Fizz -tuoksussa bergamottia täydentävät kookoksen ja kookosveden eksoottiset vivahteet.

Vinkkimme
Luo itse oma ikoninen tuoksuyhdistelmäsi. Yhdistä eau de toilette -tuoksua Guerlain Aqua Allegoria Coconut Fizz johonkin samaan sarjaan kuuluvista tuoksuista, joita ovat Bergamote Calabria, Mandarine Basilic, Pera Granita tai Flora Cherrysia. Valitse itsellesi sopivin tuoksupari ja suihkuta kevyesti ihollesi kumpaakin.

Tuotteen täydellinen koostumus

#13167 ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, BHT, COUMARIN, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, FARNESOL, TOCOPHEROL, CI 42090 (BLUE 1), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5) Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Kookosvesi, Bergamotti
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kookospähkinä, Freesia, Vesimeloni
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Tonka Pavut, Valkoiset Metsät, Santelipuu
Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, hedelmäinen

Tietoja brändistä GUERLAIN

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.

Arvostelu GUERLAIN Aqua Allegoria Coconut Fizz