GUERLAINAqua Allegoria Herba Fresca eau de toilette Unisex

GUERLAIN Aqua Allegoria Herba Fresca eau de toilette Unisex
GUERLAIN Aqua Allegoria Herba Fresca eau de toilette Unisex
125 ml
95,90

Koodi: GUR0752 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ostaessasi vapaavalintaisia tuotteita yli 40 eurolla saat lahjaksi tuoksunäytteitä sisältävän Discovery boxin.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 22.10.2021
UPS Air Mail
tiistai 19.10.2021

Kuvaus GUERLAIN Aqua Allegoria Herba Fresca
Ainesosat

Täydellistä raikkauden ja hedelmäisten sävyjen sopusointua edustaa unisex-toilettivesi GUERLAIN Aqua Allegoria Herba Fresca. Säteilevää energiaa täynnä olevasta tuoksusta tulee korvaamaton kumppanisi muulloinkin kuin kesällä.

  • unisex – sekä miehille että naisille

Tuotteen täydellinen koostumus

#06690 ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GERANIOL, CITRAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BENZYL BENZOATE, BHT, FARNESOL, EUGENOL, CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (RED 4), CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOEUGENOL Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Sitruuna, Vihreät Vivahteet
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kielo, Syklaami, Minttu
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vihreä Tee
Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, aromaattinen, vihreä

Tietoja brändistä GUERLAIN

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.

Arvostelu GUERLAIN Aqua Allegoria Herba Fresca