GUERLAIN Aqua Allegoria Mandarine Basilic Lahjasetti Naisille

GUERLAIN Aqua Allegoria Mandarine Basilic Lahjasetti Naisille
GUERLAIN Aqua Allegoria Mandarine Basilic Lahjasetti Naisille

Koodi: GUR14191 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Eau de Toilette 125 ml + Vartalovoide 75 ml

Kuvaus GUERLAIN Aqua Allegoria Mandarine Basilic
Ainesosat

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Naisten tuoksusetti GUERLAIN Aqua Allegoria Mandarine Basilic kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • hajustettu kosmetiikka pidentää tuoksun kestoa
  • raikas tuoksu, ihanteellinen lämpimään ilmaan
  • setti herättää kiinnostuksen ensisilmäyksellä kauniilla pakkauksellaan
  • sopii mainiosti lahjaksi

Setin sisältö:

  • Eau de Toilette 125 ml
  • Vartalovoide 75 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
Sitrushedelmä
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä GUERLAIN

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.

Arvostelu GUERLAIN Aqua Allegoria Mandarine Basilic