GUERLAINAqua Allegoria Flora Cherrysia Eau de Toilette Naisille

GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Cherrysia Eau de Toilette Naisille
GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Cherrysia Eau de Toilette Naisille
Alennusmyynti
Ilmainen toimitus
75 ml
62,00

Varastossa | Koodi: GUR13185
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 21.1.2022
UPS Air Mail
tiistai 18.1.2022

Pakene arkitodellisuutta ja pysähdy kirsikankukkien reunustaman joen ääreen lepäämään hetkeksi töyräälle kirsikankukkien terälehdille. Naisten Guerlain Aqua Allegoria Flora Cherrysia EdT tuoksuu kirsikankukkien lisäksi bergamotille ja valkoiselle myskille.

  • raikas sitruksinen kukkaistuoksu
  • kaikille kesää rakastaville optimistisille naisille
  • kuuluu Aqua Allegoria -sarjaan

Tuoksun koostumus
Tuoksu avautuu bergamotin ja melonin raikkaalla yhdistelmällä. Sydäntuoksu muodostuu mehukkaasta nashi-hedelmästä, ruusun silkinhienoista sekä kirsikankukkien makeista vivahteista. Pohjatuoksuna hurmaavat pehmeän aistillinen, puuvivahteinen myski sekä herkkä orvokki.

Tuoksun tarina
Guerlain Flora Cherrysia Eau De Toilette on kehitetty jo vuonna 1999. Kunnia tuoksusta kuuluu luonnolle ja luonnosta peräisin oleville raaka-aineille. Ainutlaatuinen tuoksu heijastaa elämän onnellisia hetkiä.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, LINALOOL, BHT, CITRAL, COUMARIN, CITRONELLOL, TOCOPHEROL, CI 14700 (RED 4), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5) Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Bergamotti, Vesimeloni
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kirsikan Kukka, Ruusu, Nashi
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Valkoinen Myski, Puiset Vivahteet, Violetti
Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, kukkainen

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.