Skip to main content

GUERLAINL'Homme Idéal Cool Eau de Toilette Miehille

GUERLAIN L'Homme Idéal Cool Eau de Toilette Miehille
GUERLAIN L'Homme Idéal Cool Eau de Toilette Miehille
Ilmainen toimitus
100 ml
69,90

Varastossa | Koodi: GUR11932

Ole hyvä ja huomioi, että pakkaus voi olla erilainen kuin kuvassa.

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 4.2.2022
UPS Air Mail
tiistai 1.2.2022

Unelmien mies on myytti, mutta hänen tuoksunsa on todellisuutta. Eau de toilette -tuoksu Guerlain L’Homme Idéal Cool on äärimmäisen miehekäs, mutta samalla raikas kokemus. Tuoksun voimakkaan puumainen luonne antaa mahdollisuuden tuntea olevasi tilanteen herra aina ja kaikkialla.

  • aromaattinen fougère-tuoksu
  • elegantille ja dynaamiselle miehelle
  • vuonna 2019 tuoksun on kehittänyt parfymööri Thierry Wasser

Tuoksun koostumus
Miehille suunnatun Guerlain L’Homme Idéal Cool -tuoksun raikkaan johdannon muodostavat appelsiinin, bergamotin ja mintun kuohuvan säkenöivät sävyt. Dynaamisessa sydäntuoksussa avautuvat nerolin intensiivisillä aromeilla täydennetyt energiset veden vivahteet. Tuoksun miehekkyyttä korostaa pohjatuoksu, jossa kohtaavat kevyen itämainen patsuli sekä vetiverin maanläheiset ja makean savuiset vivahteet.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, COUMARIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, CITRAL, BHT, GERANIOL, FARNESOL, CITRONELLOL, TOCOPHEROL, CI 42090 (BLUE 1), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5) Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Bergamotti, Minttu, Appelsiini, Anis
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Veden Vivahteet, Neroli, Mantelit
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Patsuli, Vetiveriaheinä, Ambroxan
Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, puumainen

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.