GUERLAINHabit Rouge Eau de Parfum Miehille

GUERLAIN Habit Rouge Eau de Parfum Miehille
GUERLAIN Habit Rouge Eau de Parfum Miehille
Ilmainen toimitus
100 ml
73,40

Varastossa | Koodi: GUR0576
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 21.1.2022
UPS Air Mail
tiistai 18.1.2022

Uusi päivä, uudet mahdollisuudet vastata haasteisiin. Tuoksuvesi miehelle GUERLAIN Habit Rouge virkistää mieltäsi ja siten voit rohkeasti seurata vaistoasi. Heittäydy seikkailuun.

  • itämainen tuoksu
  • sitruksinen tuoksu
  • modernille herrasmiehelle
  • päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu

Tuotteen täydellinen koostumus

#11976 ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), CITRONELLOL, LIMONENE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CINNAMYL ALCOHOL, GERANIOL, BHT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, FARNESOL, EUGENOL, ISOEUGENOL, AMYL CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, COUMARIN, TOCOPHEROL Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Puiset Vivahteet, Jasmiini, Mausteet, Neroli
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Nahka, Agar Puu, Patsuli, Vanilja
Tuoksuluokka
itämainen, puumainen

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.