GUERLAIN Héritage Eau de Toilette Miehille

1×
GUERLAIN Héritage Eau de Toilette Miehille
GUERLAIN Héritage Eau de Toilette Miehille
100 ml
58,90

Koodi: GUR0750 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 6.8.2021
UPS Air Mail
tiistai 3.8.2021

Kuvaus GUERLAIN Héritage
Ainesosat

  • puumainen tuoksu
  • itämainen tuoksu
  • ihanteellinen valinta rohkealle seikkailijalle

Tuotteen täydellinen koostumus

#08164 ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, BHT, BENZYL BENZOATE, CITRAL, CINNAMYL ALCOHOL, EUGENOL, GERANIOL, BENZYL CINNAMATE, CINNAMAL, CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5), TOCOPHEROL, CI 42090 (BLUE 1), BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, FARNESOL, ISOEUGENOL Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Composition
Korianteri, Patsuli, Laventeli
Tuoksuluokka
itämainen, mausteinen

Tietoja brändistä GUERLAIN

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.

Arvostelu GUERLAIN Héritage1