GUERLAIN La Petite Robe Noire Hiussumu Naisille

GUERLAIN La Petite Robe Noire Hiussumu Naisille
GUERLAIN La Petite Robe Noire Hiussumu Naisille
30 ml

Koodi: GUR13169 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Tuoksun kuvaus GUERLAIN La Petite Robe Noire
Ainesosat

Laitatko mielelläsi lempituoksuasi hiuksiisi? Se kuitenkin kuivaa niitä ja rikkoo niiden rakennetta. Ratkaisu on hiustuoksu GUERLAIN La Petite Robe Noire , joka saa hiuksesi tuoksumaan ihanasti vahingoittamatta niitä.

Ominaisuudet:

  • ilahduttaa jokaista naista
  • tukee saman sarjan muiden tuoksujen intensiteettiä
  • sopii mainiosti lahjaksi yhdessä tuoksun kanssa

Ainesosat

Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen

Tietoja brändistä GUERLAIN

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.

Arvostelu GUERLAIN La Petite Robe Noire