GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme Eau de Toilette Miehille

1×
GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme Eau de Toilette Miehille
GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme Eau de Toilette Miehille
Ilmainen toimitus
100 ml
66,30

Koodi: GUR2773 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 6.8.2021
UPS Air Mail
tiistai 3.8.2021

Kuvaus GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme
Ainesosat

Vastakohtien törmäys herättää kaikki aistisi, mistä täydellinen osoitus on miesten Eau De Toilette -tuoksu Guerlain L’Instant de Guerlain Pour Homme. Siinä yhdistyvät kontrastit saavat aikaan aivan ainutlaatuisen aromin. Raikkaiden nuottien ja aistillisen lämmön liitto tekee jokaisesta hetkestä erityisen.

  • itämainen puuvivahteinen tuoksu
  • miehille, jotka elävät reunalla eivätkä kaihda riskejä
  • antaa energiaa ja herättää intohimon

Tuoksun koostumus
Tuoksuyhdistelmä perustuu raikkaiden ja lämpimien ainesosien kontrasteille. Aluksi sinua virkistää arak, itämainen anisjuoma. Sitä seuraa vangitseva, lumoavan hibiskuksen muodostama kukkaissydän, joka yllättäen vaihtuu maanläheisen intialaisen vetiverin, herkullisen suklaan ja eksoottisen patsulin epätavalliseen yhdistelmään.

Tuoksun tarina
Miesten tuoksu Guerlain L’Instant de Guerlain Pour Homme vuodelta 2004 on raikkauden edelläkävijä Guerlainin parfyymien joukossa, ja sitä pidetään vaikuttavana, kuumuuden viilentävänä vastakohtana. Tämä aistillinen tuoksu sisältää ainutlaatuista intialaista, Kójamputtúr-kaupungin liepeiltä peräisin olevaa vetiveriä, jota kasvatetaan kestävin menetelmin ja paikallista yhteisöä tukien.

Tuotteen täydellinen koostumus

#00949 ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZOPHENONE-3, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, BHT, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, CITRONELLOL, CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5), CI 42090 (BLUE 1) Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Sitrushedelmä, Rusotähtianis
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kukkaiset Vivahteet
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Hibiscus Siemenet, Kaakao, Patsuli
Tuoksuluokka
puumainen

Tietoja brändistä GUERLAIN

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.

Arvostelu GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme1