GUERLAIN Mon Guerlain Florale Hiussumu Naisille

GUERLAIN Mon Guerlain Florale Hiussumu Naisille
GUERLAIN Mon Guerlain Florale Hiussumu Naisille
30 ml

Koodi: GUR13152 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus GUERLAIN Mon Guerlain Florale
Ainesosat

Laitatko mielelläsi lempituoksuasi hiuksiisi? Se kuitenkin kuivaa niitä ja rikkoo niiden rakennetta. Ratkaisu on hiustuoksu GUERLAIN Mon Guerlain Florale, joka saa hiuksesi tuoksumaan ihanasti vahingoittamatta niitä.

Ominaisuudet:

  • ilahduttaa jokaista naista
  • tukee saman sarjan muiden tuoksujen intensiteettiä

Ainesosat

Composition
Vanilja, Pioni, Arabian Jasmiini, Laventeli
Tuoksuluokka
itämainen, kukkainen

Tietoja brändistä GUERLAIN

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.

Arvostelu GUERLAIN Mon Guerlain Florale