Skip to main content

GUERLAINLes Absolus d'Orient Santal Royal Eau de Parfum Unisex

1×
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Santal Royal Eau de Parfum Unisex
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Santal Royal Eau de Parfum Unisex
Ilmainen toimitus
125 ml
146,00

Varastossa | Koodi: GUR1397
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 3.2.2022
UPS Air Mail
maanantai 31.1.2022

Sulje silmät ja kuvittele salaperäistä itää, jonka ilmassa väreilee santelipuun tuoksu. Näin pääset Guerlain Les Absolus d’Orient Santal Royal EdP -tuoksun maailmaan, joka on täynnä salaperäisyyttä, viettelystä ja luksusta.

  • itämainen puuvivahteinen tuoksu
  • unisex-tuoksu – sopii mainiosti sekä naisille että miehille
  • pääosassa santelipuu – yksi kallisarvoisimmista tuoksujen raaka-aineista

Tuoksun koostumus
Aluksi tuoksuvat neroli ja herkkä jasmiini. Sen jälkeen on vuorossa aromaattinen kaneli, makea ja herkullinen persikka sekä romanttinen ruusu. Iholla pisimpään viipyvän pohjatuoksun muodostavat ambra, nahka, agarpuu, huumaava myski sekä lämmin santelipuu.

Tuoksun tarina
Guerlain Santal Royal Eau de Parfum kuuluu Les Absolus d’Orient -sarjaan, jonka tuotteet on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista. Kaikki sarjan tuoksut ovat Kaukoidän inspiroimia, mikä käy ilmi jo ylellisistä pulloista. Tuoksu tuotiin markkinoille vuonna 2014 ja sen kehitti lahjakas parfymööri Thierry Wasser.

Tuotteen täydellinen koostumus

#08874 ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL, COUMARIN, LIMONENE, CINNAMAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, BHT, EUGENOL, FARNESOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, TOCOPHEROL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOEUGENOL Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Jasmiini, Neroli
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Persikka, Kaneli, Ruusu
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Meripihka, Nahka, Agar Puu, Myski, Santelipuu
Tuoksuluokka
itämainen, puumainen

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.