Skip to main content

GUERLAINShalimar Philtre de Parfum Eau de Parfum Naisille

GUERLAIN Shalimar Philtre de Parfum Eau de Parfum Naisille
GUERLAIN Shalimar Philtre de Parfum Eau de Parfum Naisille
Erikoistarjoukset
Ilmainen toimitus
50 ml
89,00

Varastossa | Koodi: GUR14158
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 4.2.2022
UPS Air Mail
tiistai 1.2.2022

Päättymättömän rakkauden tarina jatkuu ja johdattaa uusiin aistillisiin lukuihin.

Intialaisen hallitsijan Shah Jahanin ja hänen valittunsa Mumtaz Mahaln intohimoinen rakkaustarina on niin innostava, että se on toiminut johdantona uuteen huumaavan ja addiktoivaan tuoksuumme. Naisten eau de parfume -tuoksu Guerlain Shalimar Philtre de Parfum on ikuisen rakkauden kokonaisvaltainen ruumiillistuma.

  • aistillinen itämainen tuoksu
  • liittyy ikonisen GUERLAIN Shalimar -tuoksun seuraan
  • ihanassa tuoksun olemusta heijastavassa pullossa

Tuoksun koostumus
Jo tuoksun johdannossa kukkivat bergamotin, sitruksen ja aromaattisen laventelin aromit. Hetkisen kuluttua huomion vievät hehkuvan jasmiinin ja ruusun saattelemat kurjenmiekan herkulliset puuteriset vivahteet. Viimeisenä tuoksuvassa pohjatuoksuyhdisteessä havaitset balsamin ja patsulin harmonisen yhdistelmän, joka muodostaa poikkeuksellisen aistikokonaisuuden.

Tuoksun tarina
Guerlain-brändin hoviparfymööri Thierry Wasser on Guerlain Shalimar Philtre de Parfum -tuoksun kehittäjä. Siinä erottuvat kurjenmiekan samettisuus ja vaniljan aistillisuus, jotka löytyvät myös alkuperäisestä Guerlain Shalimar -tuoksusta. Niistä on muodostunut erittäin hienostunut ja addiktoiva Eau de Parfum, joka valloittaa jokaisen itämaisten aromien ystävän. Tuoksun nimessä oleva sana Shalimar tarkoittaa sanskriitiksi rakkauden temppeliä.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, CITRAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CINNAMAL, EUGENOL, BENZYL ALCOHOL, FARNESOL, BENZYL SALICYLATE, CI 17200 (RED 33), CI 47005 (YELLOW 10), CI 60730 (EXT. VIOLET 2) Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Tärkeä huomio

Flammable.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Bergamotti, Sitruuna, Laventeli
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Iiris, Jasmiini, Ruusu
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Tolu Balsami, Patsuli, Vanilja
Tuoksuluokka
itämainen

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.