Hawaiian Tropic Island Sport Aurinkosuihke SPF 30

Hawaiian Tropic Island Sport Aurinkosuihke SPF 30
Hawaiian Tropic Island Sport Aurinkosuihke SPF 30
220 ml

Koodi: HAW01957 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus Hawaiian Tropic Island Sport
Ominaisuudet

The Hawaiian Tropic Island Sport protective sunscreen is a vital part of skin care when going out into the sun.

Characteristics:

  • protects skin against UVA and UVB radiation
  • nourishes and cares for the skin
  • easy to spread without leaving an oily film

How to use:
Shake well before use. Spray a fine layer onto the skin all over your body before going out into the sun. Repeat especially if perspiring, after bathing, or drying with a towel.

Ominaisuudet

Pakkaustyyppi
Suihke
Koostumus
Neste
Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille
SPF
korkea suojaus (SPF 30 - SPF 50)

Tietoja brändistä Hawaiian Tropic

Rakastatko auringonsäteiden kosketusta ihollasi? Hawaiian Tropic on Havaijin trooppisten rantojen inspiroima brändi, jonka tuotteet tulevat luotettaviksi seuralaisiksi koko kesän ajan. Jokainen tuote on kuin pieni lahja energiaa ja iloa, jonka brändi lisää luomuksiinsa.

 

Hawaiian Tropic valmistaa myös mukavia ja tyylikkäitä rantavaatteita kaikille auringon ystäville. Klassisia leikkauksia ja laadukkaita materiaaleja korostetaan silmiinpistävillä painatuksilla ja kuvioilla. Itse aurinkotuotteilla on upea trooppinen tuoksu, joka kuljettaa sinut heti aurinkoiselle Havaijin rannalle, mutta mikä tärkeintä: Hawaiian Tropic tuotteet auttavat sinua saamaan mahdollisimman kauniin rusketuksen.

Klassinen Hawaiian Tropic aurinkovoide tai Hawaiian Tropic silkkinen aurinkoöljy tarjoavat luotettavan suojan auringonvalolta. Ne, jotka haluavat pysyä aktiivisina, arvostavat erityistä erittäin kevyttä suihketta korkealla suojalla ja poikkeuksellisella pitävyydellä. Illalla voit hoitaa ihoasi Hawaiian Tropic after-sun vartalovoiteella.

Arvostelu Hawaiian Tropic Island Sport