Hawaiian TropicSelf Tanning Everyday Gradual Tan Itseruskettava Maito

Hawaiian Tropic Self Tanning  Everyday Gradual Tan Itseruskettava Maito
Hawaiian Tropic Self Tanning  Everyday Gradual Tan Itseruskettava Maito
290 ml
16,90

Varastossa | Koodi: HAW02043
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 10.12.2021
UPS Air Mail
huomenna torstai 2.12.2021

Itseruskettava tuote vartalolle Hawaiian Tropic Self Tanning Everyday Gradual Tan takaa kauniin rusketuksen iholla ympäri vuoden.

Ominaisuudet:

  • rusketusefekti näyttää luonnolliselta
  • levittyy helposti
  • imeytyy nopeasti
  • tekee ihosta kimmoisan ja silkinpehmeän
  • antaa iholle terveen, auringon suuteleman ilmeen

Käyttöohjeet:
Levitä sopiva määrä tuotetta koko vartalolle. Levitä huolellisesti ja tasaisesti. Pese kädet huolellisesti käytön jälkeen.

Ominaisuudet

Koostumus
Voide
Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille

Rakastatko auringonsäteiden kosketusta ihollasi? Hawaiian Tropic on Havaijin trooppisten rantojen inspiroima brändi, jonka tuotteet tulevat luotettaviksi seuralaisiksi koko kesän ajan. Jokainen tuote on kuin pieni lahja energiaa ja iloa, jonka brändi lisää luomuksiinsa.

 

Hawaiian Tropic valmistaa myös mukavia ja tyylikkäitä rantavaatteita kaikille auringon ystäville. Klassisia leikkauksia ja laadukkaita materiaaleja korostetaan silmiinpistävillä painatuksilla ja kuvioilla. Itse aurinkotuotteilla on upea trooppinen tuoksu, joka kuljettaa sinut heti aurinkoiselle Havaijin rannalle, mutta mikä tärkeintä: Hawaiian Tropic tuotteet auttavat sinua saamaan mahdollisimman kauniin rusketuksen.

Klassinen Hawaiian Tropic aurinkovoide tai Hawaiian Tropic silkkinen aurinkoöljy tarjoavat luotettavan suojan auringonvalolta. Ne, jotka haluavat pysyä aktiivisina, arvostavat erityistä erittäin kevyttä suihketta korkealla suojalla ja poikkeuksellisella pitävyydellä. Illalla voit hoitaa ihoasi Hawaiian Tropic after-sun vartalovoiteella.