Hawaiian TropicSelf Tanning Foam 1-Hour Express Itseruskettava Vaahto

Hawaiian Tropic Self Tanning Foam 1-Hour Express Itseruskettava Vaahto
Hawaiian Tropic Self Tanning Foam 1-Hour Express Itseruskettava Vaahto
200 ml
16,20

Varastossa | Koodi: HAW02044
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 13.12.2021
UPS Air Mail
keskiviikko 8.12.2021

Itseruskettava tuote vartalolle Hawaiian Tropic Self Tanning Foam takaa kauniin rusketuksen iholla ympäri vuoden.

Ominaisuudet:

  • levittyy helposti
  • pitkäkestoinen vaikutus
  • kosteuttaa ja ravitsee
  • antaa iholle kevyen pronssisen sävyn

Ainesosat:

  • vegaaninen tuote

Käyttöohjeet:
Levitä sopiva määrä tuotetta koko vartalolle. Levitä huolellisesti ja tasaisesti. Pese kädet huolellisesti käytön jälkeen. Ravista ennen käyttöä.

Ominaisuudet

Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille

Rakastatko auringonsäteiden kosketusta ihollasi? Hawaiian Tropic on Havaijin trooppisten rantojen inspiroima brändi, jonka tuotteet tulevat luotettaviksi seuralaisiksi koko kesän ajan. Jokainen tuote on kuin pieni lahja energiaa ja iloa, jonka brändi lisää luomuksiinsa.

 

Hawaiian Tropic valmistaa myös mukavia ja tyylikkäitä rantavaatteita kaikille auringon ystäville. Klassisia leikkauksia ja laadukkaita materiaaleja korostetaan silmiinpistävillä painatuksilla ja kuvioilla. Itse aurinkotuotteilla on upea trooppinen tuoksu, joka kuljettaa sinut heti aurinkoiselle Havaijin rannalle, mutta mikä tärkeintä: Hawaiian Tropic tuotteet auttavat sinua saamaan mahdollisimman kauniin rusketuksen.

Klassinen Hawaiian Tropic aurinkovoide tai Hawaiian Tropic silkkinen aurinkoöljy tarjoavat luotettavan suojan auringonvalolta. Ne, jotka haluavat pysyä aktiivisina, arvostavat erityistä erittäin kevyttä suihketta korkealla suojalla ja poikkeuksellisella pitävyydellä. Illalla voit hoitaa ihoasi Hawaiian Tropic after-sun vartalovoiteella.