Skip to main content

Kammat

Parhaiten myyvät

Laadukas hiuskampa tai hiusharja selvittää hiukset ja tekee niistä pehmeät vaurioittamatta niitä. Mutta miten löytää kaikkein paras vaihtoehto? Yleensä sellainen ei ole vain yksi ainoa, vaan tulos riippuu aina hiustyypistä ja käyttötarkoituksesta. Hiuskampa sopii varsinkin muotoiluun. Hiusharja puolestaan selvittää hiukset ja silottaa niitä.

Hiuskampa – ihanteellinen tarvike hiusten muotoilemiseen

Hiuskampa auttaa hiusten muotoilemisessa ja myös föönauksessa.

Jos etsit hiuskampaa kiharille hiuksille, valitse harvapiikkinen kampa, joka selvittää hiukset ja tekee niistä ihanan kuohkeat. Mitä suuremmat kiharat, sitä harvapiikkisempää kampaa tarvitset. Hyvin harvapiikkinen kampa on ihanteellinen myös hiusnaamion tasaiseen levittämiseen hiuspituuksiin.

Hennoille, suorille ja pitkille hiuksille sopii tiheäpiikkinen kampa. Se on ihanteellinen hiusten tupeeraamiseen ja antaa hiuksille tuuheutta.

Selvitysharja

Kuten on jo tullut selväksi, hiusharjoja ei ole vain yhtä tyyppiä. On olemassa tusinoittain muotoja, kokoja ja joskus myös toimintoja. Esimerkiksi suoristusharja tai föönausharja säästää kymmeniä minuutteja peilin edessä.

Kaikkein parhaat ja todella laadukkaat hiusharjat ovat luonnonharjaksisia. Niiden suurena etuna on, että ne hoitavat hiuksia ja selvittävät ne samalla hellävaraisesti ja tehokkaasti vaurioittamatta niitä. Tällaisia ovat etenkin villisian harjaksilla varustetut hiusharjat tai puiset harjat.

Hiusharjat ja hiuskammat materiaalin, muodon ja käyttötarkoituksen mukaan

  • Puiset hiusharjat: Selvittävät hiukset hellävaraisesti, ehkäisevät hiusten sähköisyyttä ja pörröisyyttä, valmistettu luonnonmateriaaleista.
  • Villisian harjaksilla varustetut hiusharjat: Suojaavat hiuksia kosteudelta ja estävät niiden pörröisyyttä, tekevät hiuksista kiiltävät ja pehmeät, edistävät päänahan verenkiertoa.
  • Pyöreät hiusharjat: Niillä on helppo muodostaa kevyet sekä kuohkeat kiharat. Mitä lyhyemmät hiukset, sitä pienempi harjan halkaisijan tulee olla.
  • Litteät hiusharjat: Pienikokoiset litteät hiusharjat sopivat hiusten satunnaiseen selvittämiseen päivän aikana. Suuri litteä hiusharja soveltuu paremmin hiusten perusteelliseen selvittämiseen.
  • Suoristusharjat hiuksille (eli sähköhiusharjat): Hiusharja ja hiusten suoristin yhdessä tuotteessa hoitaa hiuksiasi tehokkaasti ja samalla myös muotoilee hiukset. Vaihtoehtona on ionisoiva suoristusharja, joka estää hiusten kuivumista ja sähköisyyttä.
  • Hiusharja märille hiuksille: Märkien hiusten selvittämiseen sopii ihanteellisesti leveä muovinen hiusharja.

Meiltä löydät parhaat hiusharjat ja laadukkaimmat hiuskammat, jotka sopivat loistavasti käteen. Tupeeraamiseen, silottamiseen, föönaukseen ja suoristukseen, kiharille sekä suorille hiuksille, keraamiset, puiset sekä suositut muoviset Tangle Teezer -harjat! Minkä valitset?