Vartalo

Kuinka käyttää hohkakiveä

Käytä hohkakiveä säännöllisesti ja nauti täysin pehmeistä jaloista ilman kovettunutta ihoa. Hohkakiven karkea pinta pehmentää kantapäät, kyynärpäät ja muut alueet, missä muodostuu kovaa ihoa.

  1. Aloita liottamalla kovaa ihoa vedessä sen pehmentämiseksi.
  2. Kasta hohkakivi veteen ja liikuta sitä varovasti kovan ihon alueiden kohdilla. Esiliotettu iho irtoaa helposti, jättäen vain pehmeän uuden ihon. Sinun ei tarvitse painaa voimakkaasti – liikuta vain hohkakiveä kevyesti alueiden kohdilla.
  3. Jonkin ajan kuluttua huuhtele iho ja jatka, kunnes olet tyytyväinen tuloksiin.
  4. Älä unohda, että hohkakivi kuluu käytön aikana, ja huuhtele sitä koko prosessin ajan.
  5. Lopuksi kuivaa iho pyyhkeellä ja käytä jalkavoidetta tai esimerkiksi kookosöljyä antaaksesi jalkojesi iholle kosteutusta ja pysyvää pehmeyttä. 

Jotta hohkakivesi kestäisi mahdollisimman pitkään, sinun on pidettävä siitä hyvää huolta. Puhdista se huolellisesti jokaisen käytön jälkeen, esimerkiksi puhtaalla hammasharjalla, jotta poistaisit pienet ihonpalaset, jotka ovat juuttuneet reikiin. Ajoittain keitä sitä vedessä pysyvän lian poistamiseksi. Anna hohkakiven kuivua aina kokonaan.

Hohkakiven materiaalit

Valitse sopiva hohkakivi haluamasi materiaalin perusteella. Luonnollinen hohkakivi on valmistettu vulkaanisesta mineraalista, yleensä vulkaanisesta lasista, joka on erittäin huokoinen ja poistaa kuolleen ihon helposti. Synteettiset hohkakivet ovat yleensä hyvälaatuisia, ja ne jäljittelevät luonnollisen kiven ulkonäköä sekä ominaisuuksia.

Kuinka päästä eroon kovettuneesta ihosta?

Hohkakiven lisäksi voit käyttää myös muita tuotteita ja työkaluja. Kokeile esimerkiksi jalkakuorintaa mikrohelmillä, jotka hierovat ja pehmentävät ihoasi, kuorivaa jalkanaamiota tai sähköistä jalkaviilaa, joka auttaa sinua pääsemään eroon jalkojen kovettuneesta ihosta nopeammin.