Hiustenhoitoaineet

Suodatin
Hintaluokka

saakka

Brändi
Näytä lisää
Sukupuoli / Ikäryhmä
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   18
  •   2
  •   3
Parhaiten myyvät

Hoitoaineet ja hiusbalsamit

Ovatko hiuksesi vaurioituneet, vaikeasti kammattavat ja kiillottomat? Ota apuun hoitoaine, joka palauttaa hiusten kauniin ja terveen ulkonäön. Jos hiuksesi ovat välittömän pelastuksen tarpeessa, hiusbalsami palauttaa ne muotoonsa!

Milloin ja miksi hoitoainetta on käytettävä?

Hiustenhoitoainetta tulee käyttää aina shampoopesun jälkeen. Shampoo avaa hiuksen rakenteen ja hoitoaineen tehtävänä on sulkea hiuksen rakenne ja silottaa hiuksen pinta. Se myös suojaa hiuksia mekaaniselta rasitukselta ja kuivumiselta, saa hiukset kiiltämään paremmin ja helpottaa hiusten selvittämistä.

Miten parhaiten sopiva hoitoaine valitaan? Valitse hoitoaine aina hiustyypin tai halutun vaikutuksen mukaan. Kuivat ja kiillottomat hiukset arvostavat eniten kuivia hiuksia kosteuttavaa hoitoainetta. Kiharien hiusten hoitoaine taas huolehtii laineiden kauniista rakenteesta ja kimmoisuudesta. Rasvaiset hiukset puolestaan kaipaavat ravitsevaa hoitoa ja vaaleat hiukset kirkastusta.

Erikoishoitoaineiden tyypit

  • Hiuksiin jätettävä hoitoaine : Säästä aikaa ja huolehdi kiillottomista ja takkuisista hiuksista valitsemalla hiuksiin jätettävä hoitoaine. Suosituimpia ovat hiuksiin jätettävät hoitosuihkeet. Hoitosuihke suihkutetaan hiuksiin, jonka jälkeen hiukset ovat valmiit viimeisteltäväksi.
  • Luonnollinen hoitoaine : Haluatko antaa hiuksillesi parhaan mahdollisen hoidon ilman kemikaaleja. Saat kauniit, terveet ja miellyttävän tuoksuiset hiukset ympäristöä unohtamatta.
  • Shampoo ja hoitoaine 2 in 1 : Kaksinkertainen hoito yhdessä pakkauksessa on oikea valinta kaikille, jotka haluavat säästää aikaa ja tilaa kylpyhuoneessa.

Miten hoitoainetta käytetään?

  1. Levitä hoitoaine hiuksiin shampoopesun ja huuhtelun jälkeen.
  2. Levitä hoitoaine aloittamalla 2–3 cm:n etäisyydeltä tyvestä ja etenemällä pituuksiin.
  3. Anna hoitoaineen vaikuttaa hiuksissa ohjeiden mukaisesti. Joskus pidempi vaikutusaika tehostaa vaikutusta. Tavallisesti hoitoaine alkaa vaikuttaa hiuksissa välittömästi.

Hoitoaine vai hiusbalsami?

Hoitoaine ja hiusbalsami menevät käsitteinä usein sekaisin. Hoitoaine vaikuttaa pääosin hiusten pinnassa, kun taas hiusbalsami imeytyy syvälle hiuksen rakenteeseen ja pystyy näin hoitamaan hankalampiakin ongelmia.

Valitse parhaat hoitoaineet ja hiusbalsamit maailmankuuluilta hiuskosmetiikkavalmistajilta, joihin lukeutuvat Kérastase, Olaplex, Wella Professionals, Redken ja monet muut.