Huonetuoksujen ajankohtaiset trendit

Samaan tapaan kuin tuoksuja vaihdetaan vuodenajan tai mielialan mukaan tai ihan vain hetken mielijohteesta, myös kodissa vallitseva tuoksu voidaan vaihtaa. Oikealla huonetuoksuvalinnalla voidaan luoda miellyttävää tunnelmaa ja puhdistaa samalla myös ilmaa. 

Trendi 1: Luonnonvahat

Kun haluat luoda miellyttävän tuoksukokemuksen huoneilman laadusta tinkimättä, valitse luonnonvahasta valmistettu kynttilä. Soijakynttilät muodostavat jopa 90 % vähemmän nokea kuin parafiinikynttilät.
 
Voimakkaiden tuoksujen ystävät puolestaan nauttivat suuresti kookosvahakynttilän luomasta tuoksumaailmasta. Tämä luonnollinen materiaali kykenee varastoimaan sisälleen suuren määrän tuoksua, ja sen tuoksun voi astia pitkään vielä liekin sammuttamisen jälkeenkin.
 

Trendi 2: Uusi elämä pakkauksille

Laadukkaan viimeistelynsä ja ainutlaatuisen ulkonäkönsä ansiosta kynttilälasit sopivat mainiosti muihinkin kodin käyttötarkoituksiin. Laita kynttilälasi vahajäämineen pariksi tunniksi pakastimeen. Sen jälkeen vahajäämät ja sydänlangan pidike on helppo poistaa veitsen avulla.
 
Lasit ovat oiva apuväline meikkituotteiden ja -siveltimien pitämiseen järjestyksessä. Ne toimivat hyvin myös pienten kaktuksien tai yrttien kukkaruukkuina.

Trendi 3: Kodin puhdistus

Katalyyttilamput ovat kasvattaneet viime aikoina valtavasti suosiotaan. Katalyyttilampun poltin sytytetään vain siksi aikaa, että se ehtii lämmetä, minkä jälkeen se puhalletaan sammuksiin. Sitä seuraavassa katalyyttireaktiossa vapautuu molekyylejä, jotka neutraloivat epätoivottuja bakteereja ja hajuja. Kodista tulee paitsi miellyttävän tuoksuinen myös ympäristönä terveempi.
 
Lampun puhdistavia ominaisuuksia arvostavat erityisesti allergikot, lemmikkieläinten omistajat ja intohimoiset kotikokit.

Trendi 4: Raikastus ja tuoksu yhdessä

Ultraäänidiffuusorit ovat moderni ratkaisu ilman raikastamiseen. Ne raikastavat huoneilman tasapuolisesti hienolla vesihöyryllä ja luovat miellyttävän tunnelman eteeristen öljyjen avulla. Lisäksi ne sopivat muotoilunsa ansiosta jokaiseen sisustukseen.
 
Uusimmat sooniset diffuusorit pystyvät myös stimuloimaan aisteja himmennetyn valon avulla.
Suodatin
Hintaluokka

saakka

Kotituoksun luonne
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   14
  •   9
  •   2
  •   2
  •   2
Parhaiten myyvät