Skip to main content

Hugo BossBOSS Bottled Infinite Lahjasetti Miehille

Hugo Boss BOSS Bottled Infinite Lahjasetti Miehille
Hugo Boss BOSS Bottled Infinite Lahjasetti Miehille
39,50

Varastossa | Koodi: HUG13287

Eau de Parfum 50 ml + Suihkugeeli 100 ml

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 4.2.2022
UPS Air Mail
tiistai 1.2.2022

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Miesten tuoksusetti Hugo Boss BOSS Bottled Infinite kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • lahjavinkki, joka taatusti ilahduttaa
  • settinä lahjoitettu tuoksu moninkertaistaa ilon
  • ylellinen muotoilu
  • sopii mainiosti lahjaksi

Setin sisältö:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Suihkugeeli 100 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
aromaattinen, puumainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Hugo Bossista on tullut synonyymi ylellisyyteen ja korkeaan laatuun miesten muodissa, asusteissa ja kosmetiikassa. Laadukkaat kankaat, huomio yksityiskohtiin, tarkkuus - näiden asioiden ansiosta brändi on ollut haluttu sen perustamisesta lähtien.

Hugo Boss on ylpeä pyrkimyksistään täyttää asiakkaidensa tarpeet ja toiveet. Sama pätee kosmetiikkaan - yritys painottaa suuresti parhaan mahdollisen laadun valintaan. Tämän lähestymistavan ansiosta Hugo Boss on miesten muodin maailman tosiasiallinen hallitsija, mutta se valmistaa myös erilaisia hajuvesiä ja yksinomaisia naisten vaatteita.

Ensimmäinen Hugo Boss-tuoksu kehitettiin 1990-luvulla; nykyään brändi tarjoaa useita nykyaikaiseen elämäntapaan räätälöityjä naisten ja miesten hajusteita. Hugo Boss -hajuvedet on luotu erittäin tarkasti tarkoituksella heijastaa käyttäjän vahvaa persoonallisuutta ja korostaa hänen kauneuttaan.