Hugo BossBOSS Bottled Night Eau de Toilette Miehille

Hugo Boss BOSS Bottled Night Eau de Toilette Miehille
Hugo Boss BOSS Bottled Night Eau de Toilette Miehille
50 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: HUG0076

Miesten Eau de toilette -tuoksu Boss Bottled Night on suunniteltu salaiseksi aseeksesi viettelyn maailmassa. Se on ihanteellinen valinta miehelle, joka rakastaa haasteita ja saa kaiken haluamansa, sillä häntä ei pysäytä mikään. Ole sinäkin yön kuningas!

  • luonteikas, aromaattinen ja mausteinen tuoksu
  • itsevarmalle viettelijälle
  • sopii etenkin iltaan ja erityisiin tilanteisiin

Tuoksun koostumus
Tuoksun huipulla aistejasi hivelevät laventeli ja hento koivu. Tuoksuyhdistelmä kehittyy edelleen kohti kukkivaa sydäntuoksua, jonka muodostaa tumma afrikkalainen orvokki. Pohjatuoksussa tunnet eteläamerikkalaisen laakerikarhepuun ja myskin karismaattiset ja miehekkäät vivahteet, jotka tuovat tuoksuun syvyyttä ja aistillisuutta.

Tuoksun tarina

Tämän tuoksun kuvitteellinen esikuva on mies, joka osaa vietellä tyylillä. Hän saa kaiken haluamansa, ja hänen itsevarmuutensa näkyy myös arjessa. Tuoksu edustaa karkeaa ja maskuliinista luonnetta. Pullon muotoilun ovat innoittaneet kuumat kesäiset yöt. Yön pimeyttä symboloivan tummansinisen lasin läpäisee musta väri, joka korostaa miehekkään ja viettelevän tuoksun luonnetta. Boss Bottled Night -tuoksun kasvoiksi on valittu Ryan Reynolds.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT, AQUA/WATER, PARFUM/FRAGRANCE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, PROPYLENE GLYCOL, BHT, METHYLPARABEN, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LINALOOL, CITRAL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, EUGENOL, CITRONELLOL, CI 60730/EXT. VIOLET 2, CI 14700/RED 4 Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Koivu, Laventeli
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Violetti
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Myski, Puiset Vivahteet
Tuoksuluokka
aromaattinen, puumainen

Hugo Bossista on tullut synonyymi ylellisyyteen ja korkeaan laatuun miesten muodissa, asusteissa ja kosmetiikassa. Laadukkaat kankaat, huomio yksityiskohtiin, tarkkuus - näiden asioiden ansiosta brändi on ollut haluttu sen perustamisesta lähtien.

Hugo Boss on ylpeä pyrkimyksistään täyttää asiakkaidensa tarpeet ja toiveet. Sama pätee kosmetiikkaan - yritys painottaa suuresti parhaan mahdollisen laadun valintaan. Tämän lähestymistavan ansiosta Hugo Boss on miesten muodin maailman tosiasiallinen hallitsija, mutta se valmistaa myös erilaisia hajuvesiä ja yksinomaisia naisten vaatteita.

Ensimmäinen Hugo Boss-tuoksu kehitettiin 1990-luvulla; nykyään brändi tarjoaa useita nykyaikaiseen elämäntapaan räätälöityjä naisten ja miesten hajusteita. Hugo Boss -hajuvedet on luotu erittäin tarkasti tarkoituksella heijastaa käyttäjän vahvaa persoonallisuutta ja korostaa hänen kauneuttaan.