Hugo Boss BOSS The Scent Eau de Toilette Miehille

1×
Hugo Boss BOSS The Scent Eau de Toilette Miehille
Hugo Boss BOSS The Scent Eau de Toilette Miehille
100 ml
48,90

Koodi: HUG4208 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 9.3.2021
UPS Air Mail
huomenna torstai 4.3.2021

Tuoksun kuvaus Hugo Boss BOSS The Scent
Ainesosat

Tee itsestäsi unohtumaton mies, joka valloittaa naiset miehekkään itsevarmuutensa ja huolettomuutensa yhdistelmällä. Eau De Toilette -tuoksu Hugo Boss Boss The Scent hurmaa sekä sinut että jokaisen ympärilläsi. Tuoksun intensiivinen ja magneetin kaltaisesti puoleensa vetävä aromi on täynnä vastustamatonta intohimoa.

  • puuvivahteinen, itämainen tuoksu mausteisilla nuoteilla
  • modernille, itsevarmalle miehelle
  • sekä päivä- että iltakäyttöön etenkin viileämmällä säällä

Tuoksun koostumus
Heti alkuun aistisi valtaavat terävät inkiväärin vivahteet yhdessä sitruksien kanssa. Kiihottava maninka-hedelmä laventelisessa sydäntuoksussa korostaa himon tunteita. Aidon nahan eläimellinen aromi ja puumaiset nuotit antavat tuoksulle erityistä aistillisuutta.

Tuoksun tarina
Eau De Toilette -tuoksu Boss The Scent on kuin luotu taitavaan viettelemiseen. Puoleensa vetävä meripihkan värinen neste verhoaa kantajansa unohtumattoman ainutlaatuisuuden aromiin. Tämä uniikki miesten tuoksu lanseerattiin vuonna 2015, ja sen kasvoksi tuli karismaattinen näyttelijä Theo James.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Mandariini, Inkivääri, Bergamotti
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Maninka, Laventeli
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Nahka, Puiset Vivahteet
Tuoksuluokka
aromaattinen, mausteinen

Tietoja brändistä Hugo Boss

Hugo Bossista on tullut synonyymi ylellisyyteen ja korkeaan laatuun miesten muodissa, asusteissa ja kosmetiikassa. Laadukkaat kankaat, huomio yksityiskohtiin, tarkkuus - näiden asioiden ansiosta brändi on ollut haluttu sen perustamisesta lähtien.

Hugo Boss on ylpeä pyrkimyksistään täyttää asiakkaidensa tarpeet ja toiveet. Sama pätee kosmetiikkaan - yritys painottaa suuresti parhaan mahdollisen laadun valintaan. Tämän lähestymistavan ansiosta Hugo Boss on miesten muodin maailman tosiasiallinen hallitsija, mutta se valmistaa myös erilaisia hajuvesiä ja yksinomaisia naisten vaatteita.

Ensimmäinen Hugo Boss-tuoksu kehitettiin 1990-luvulla; nykyään brändi tarjoaa useita nykyaikaiseen elämäntapaan räätälöityjä naisten ja miesten hajusteita. Hugo Boss -hajuvedet on luotu erittäin tarkasti tarkoituksella heijastaa käyttäjän vahvaa persoonallisuutta ja korostaa hänen kauneuttaan.

Arvostelu Hugo Boss BOSS The Scent1