Skip to main content

Hugo BossBOSS Bottled Oud Saffron Eau de Parfum Miehille

1×
Hugo Boss BOSS Bottled Oud Saffron Eau de Parfum Miehille
Hugo Boss BOSS Bottled Oud Saffron Eau de Parfum Miehille
Ilmainen toimitus
100 ml
50,90

Varastossa | Koodi: HUG12835
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 28.1.2022
UPS Air Mail
tiistai 25.1.2022

Kunnioitatko perinteitä, mutta olet silti avoin uudelle? Siinä tapauksessa eau de parfum -tuoksu Hugo Boss BOSS Bottled Oud Saffron on kuin luotu sinulle.

Ruusun ja sahramin mausteiset ja hennon kukkaiset aromit yhdessä aistillisten pihkan vivahteiden kanssa todistavat persoonallisuuttasi ilmentävistä arvoista ja teoista.

  • mausteinen ja puumainen tuoksu miehelle
  • rajoitettu erä Hugo Boss Bottled Oud -tuoksua
  • tuoksun kasvot on näyttelijä Chris Hemsworth

Tuoksun koostumus
BOSS Bottled Oud Saffron -tuoksun johdantoa hallitsevat sahramin mausteisten aromien läpäisemät ruusun hienostuneet vivahteet. Tuoksuyhdistelmä huipentuu labdanum-pihkan rauhoittaviin ja lämpimiin aromeihin. Sen jälkeenkin tuntuvat vielä agarpuun aistilliset sävyt.

Tuoksun tarina
BOSS Bottled -sarja on luotu nykyaikaiselle miehelle, joka on Hugo Bossin filosofian mukaan monipuolinen ja -ulotteinen persoona, ammatissaan menestynyt ja sosiaalisesti aktiivinen.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Ruusu, Sahrami
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Pihka, Labdanum
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Agar Puu
Tuoksuluokka
mausteinen, puumainen

Hugo Bossista on tullut synonyymi ylellisyyteen ja korkeaan laatuun miesten muodissa, asusteissa ja kosmetiikassa. Laadukkaat kankaat, huomio yksityiskohtiin, tarkkuus - näiden asioiden ansiosta brändi on ollut haluttu sen perustamisesta lähtien.

Hugo Boss on ylpeä pyrkimyksistään täyttää asiakkaidensa tarpeet ja toiveet. Sama pätee kosmetiikkaan - yritys painottaa suuresti parhaan mahdollisen laadun valintaan. Tämän lähestymistavan ansiosta Hugo Boss on miesten muodin maailman tosiasiallinen hallitsija, mutta se valmistaa myös erilaisia hajuvesiä ja yksinomaisia naisten vaatteita.

Ensimmäinen Hugo Boss-tuoksu kehitettiin 1990-luvulla; nykyään brändi tarjoaa useita nykyaikaiseen elämäntapaan räätälöityjä naisten ja miesten hajusteita. Hugo Boss -hajuvedet on luotu erittäin tarkasti tarkoituksella heijastaa käyttäjän vahvaa persoonallisuutta ja korostaa hänen kauneuttaan.