Skip to main content

Intiimipesu

Parhaiten myyvät

Intiimigeelit ja -pyyhkeet intiimihygieniaan

Käytä intiimihygieniaasi erityisesti siihen tarkoitettuja hoitotuotteita, jotka säilyttävät luonnollisen mikroflooran ja ehkäisevät epämiellyttäviä tuntemuksia ja hajuja. Intiimituotteet eivät sisällä perinteistä saippuaa. Niiden pohjana on maitohappo sekä muut hoitavat ainesosat, jotka huolehtivat intiimialueiden terveestä ja luonnollisesta pH-arvosta ja palauttavat raikkaan ja puhtaan tunteen.

Miksi intiimigeeliä käytetään?

Intiimialueiden terve pH-arvo liikkuu välillä 3,8 – 4,5 (hapan). Tavallisten saippuoiden ja suihkugeelien pH-arvo (pH 5,5) on usein korkeampi, ja niiden käyttö intiimihygieniassa häiritsee mikroflooraa. Intiimipyyhkeissä ja -geeleissä on erityinen koostumus, joka tasapainottaa luonnollista pH-arvoa, rauhoittaa ärsytystä ja ehkäisee hajuja.

Millaisia intiimituotteita tulisi valita?

Osoitteesta notino.fi löydät laajan valikoiman intiimituotteita päivittäiseen käyttöön ja matkalle.

  • Intiimisaippua on kehitetty erityisesti sellaiseksi, ettei se vaurioita ihon hydrolipidikalvoa, ja limakalvot ovat suojassa ärsytykseltä. Intiimisaippuat soveltuvat päivittäiseen käyttöön.
  • Intiimialueen pesugeeli tai -emulsio on tarkoitettu herkälle ja ärtyneelle iholle. Se palauttaa tasapainon nopeasti ja lieventää epämiellyttävää tunnetta. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.
  • Intiimivaahto, jonka pH-arvo on juuri oikea, soveltuu säännölliseen hellävaraiseen ja samalla tehokkaaseen intiimihygieniaan.
  • Intiimiöljy puhdistaa hellävaraisesti ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.
  • Intiimipyyhkeet tuoksuvat miedosti ja ovat mainio seuralainen matkoilla, kun mahdollisuudet hygienian hoitoon ovat rajalliset. Niitä voi käyttää myös oloa raikastamaan päivän aikana. Yksittäispakatut, intiimihygieniaan tarkoitetut kosteuspyyhkeet mahtuvat helposti käsilaukkuun tai reppuun.
  • Intiimisuihke on tarkoitettu herkkien alueiden nopeaan raikastamiseen päivän aikana sekä erittäin hellävaraiseen puhdistukseen.

Miesten intiimihygienia

  • Intiimihygienia miehille tarjoaa nopeaa helpotusta, kosteutusta iholle ja raikkaan tunteen runsaiden fyysisten aktiviteettien yhteydessä tai kireyden ja epämukavan tunteen ehkäisemiseksi. Miesten intiimituotteet on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön intiimialueilla, ja ne täydentävät mainiosti suihkugeeliä.
  • Notinon valikoimista löydät miesten intiimigeelin, joka soveltuu päivittäiseen käyttöön suihkussa. Kylvyn jälkeen suosittelemme iholle jätettävää intiimigeeliä, joka antaa raikkaan ja kuivan tunteen koko päivän ajaksi ja ehkäisee samalla hajuja antiperspirantin tavoin.

Nauti koko päivän kestävästä puhtaasta ja raikkaasta tunteesta ja löydä paras geeli intiimihygieniaan, käytännöllinen kosteuspyyhe intiimialueiden hellävaraiseen hoitoon tai naisille ja miehille soveltuva intiimisuihke osoitteesta notino.fi jo tänään!