Jean Paul Gaultier Le Beau Lahjasetti I. Miehille

Jean Paul Gaultier Le Beau Lahjasetti I. Miehille
Jean Paul Gaultier Le Beau Lahjasetti I. Miehille

Koodi: JPG04233 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Eau de Toilette 125 ml + Matkasuihke 10 ml

Tuoksun kuvaus Jean Paul Gaultier Le Beau
Ainesosat

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Miesten tuoksusetti Jean Paul Gaultier Le Beau kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • ylellinen muotoilu
  • käytännöllisessä kotelossa, jota voi käyttää myöhemminkin
  • sopii mainiosti lahjaksi

Setin sisältö:

  • Eau de Toilette 125 ml
  • Matkasuihke 10 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
aromaattinen, puumainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultierin mallit ovat pitkään ilmentäneet kapinan, aistillisuuden ja vapauden ideaa. Hän tuo arkisen katumuodin catwalkille ja catwalkin muodin kaduille, mikä ansaitsi hänelle lempinimen "enfant terrible" haute couture -muodissa.

Jean Paul Gaultier julkaisi ensimmäisen muotimallistonsa 1980-luvun puolivälissä. Myöhemmin hän aloitti yhteistyön Madonnan kanssa suunnittelemalla hänelle ikonisia näyttämöasuja ja luomalla pukudesignejä useille elokuville.

Hänen muotisuunnitelmiensa henki heijastuu hänen tuoksuissaan, jotka ovat yllättäneet asiakkaita yli 20 vuoden ajan. Ensimmäinen Jean Paul Gaultier hajuste esiteltiin vuonna 1993, ja uskomattomien hajusteiden perinne jatkuu edelleen. Vuoden 2017 Jean Paul Gaultier Scandal ei ole poikkeus - provokatiivinen ja rohkea kuten aina.

Arvostelu Jean Paul Gaultier Le Beau