Jean Paul GaultierLe Male Eau de Toilette (rajoitettu painos) Miehille

Jean Paul Gaultier Le Male Eau de Toilette (rajoitettu painos) Miehille
Jean Paul Gaultier Le Male Eau de Toilette (rajoitettu painos) Miehille
Ilmainen toimitus
125 ml
87,90

Varastossa | Koodi: JPG04328
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 21.1.2022
UPS Air Mail
tiistai 18.1.2022

Odottaapa sinua tärkeä työtapaaminen, juhlat ystävien kanssa tai illallinen kohtalokkaan naisen seurassa, toilettivesi miehelle Jean Paul Gaultier Le Male on aina erinomainen valinta. Se tukee itseluottamustasi aina, kun haluat loistaa.

  • itämainen tuoksu
  • ihanteellinen valinta rohkealle seikkailijalle
  • päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu
  • talven erikoistuote
  • design-pullo

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Bergamotti, Minttu, Kardemumma, Maruna, Laventeli
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kumina, Appelsiinipuun Kukka, Kaneli
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Meripihka, Setri, Tonka Pavut, Santelipuu, Vanilja
Tuoksuluokka
itämainen

Jean Paul Gaultierin mallit ovat pitkään ilmentäneet kapinan, aistillisuuden ja vapauden ideaa. Hän tuo arkisen katumuodin catwalkille ja catwalkin muodin kaduille, mikä ansaitsi hänelle lempinimen "enfant terrible" haute couture -muodissa.

Jean Paul Gaultier julkaisi ensimmäisen muotimallistonsa 1980-luvun puolivälissä. Myöhemmin hän aloitti yhteistyön Madonnan kanssa suunnittelemalla hänelle ikonisia näyttämöasuja ja luomalla pukudesignejä useille elokuville.

Hänen muotisuunnitelmiensa henki heijastuu hänen tuoksuissaan, jotka ovat yllättäneet asiakkaita yli 20 vuoden ajan. Ensimmäinen Jean Paul Gaultier hajuste esiteltiin vuonna 1993, ja uskomattomien hajusteiden perinne jatkuu edelleen. Vuoden 2017 Jean Paul Gaultier Scandal ei ole poikkeus - provokatiivinen ja rohkea kuten aina.