Jean Paul GaultierScandal Pour Homme Eau de Toilette uudelleentäytettävä Miehille

Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Eau de Toilette uudelleentäytettävä Miehille
Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Eau de Toilette uudelleentäytettävä Miehille
Ilmainen toimitus
100 ml
75,28

Varastossa | Koodi: JPG04317
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 25.1.2022
UPS Air Mail
huomenna torstai 20.1.2022

Kuka onkaan tuo voittajan kruunua päälaellaan kantava lihaksikas tyyliniekka nyrkkeilyhanskoissaan? Sehän olet juuri sinä, ihollasi Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme - eau de toilette-tuoksua. Väkijoukot vaeltavat perässäsi, sillä sinä tyrmäät aina vastustajasi.

  • puun vivahteita sisältävä itämainen tuoksu, johon palaat aina uudestaan
  • miehinen vastakappale naisten Jean Paul Gaultier Scandal -tuoksulle
  • tuoksu on lanseerattu vuonna 2021

Tuoksun koostumus
Ensimmäisenä kiinnostuksesi herättää salvian ja mandariinin vivahteiden yhdistelmä. Hetken kuluttua pääsee valloilleen koko tuoksukompositio, jota terästävät karamellin harmonisesti täydentämät tonkapavun lämpimät ja makeat aromit. Pohjan tälle kaikelle muodostaa vetiver, jonka havaitsee parhaiten tuoksun hiipuessa.

Tuoksun tarina
Tyrmäävä, aistillinen, energisoiva ja äärimmäisen puoleensavetävä! Sellainen on Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme. Jo yksi nuuhkaisu riittää käynnistämään voittokulkusi, jota mestarin kruunulla suljettava pullo säestää.

Pullo on epäsäännöllisen muotoinen neliö, joka muistuttaa nyrkkeilykehää. Sekään ei ole täydellinen neliö leveäharteisen nyrkkeilijän nojatessa köysiin. Ulkopinnan punainen sametti ja siniharmaa väritys muodostavat täydellisen vastakohdan. Tuoksun kasvoiksi valittiin eleganssia säteilevä Parker Van Noord ja tuhlailevan tyylikäs malli Imaan Hammam.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Salvia
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Karamelli
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vetiveriaheinä
Tuoksuluokka
itämainen, puumainen

Jean Paul Gaultierin mallit ovat pitkään ilmentäneet kapinan, aistillisuuden ja vapauden ideaa. Hän tuo arkisen katumuodin catwalkille ja catwalkin muodin kaduille, mikä ansaitsi hänelle lempinimen "enfant terrible" haute couture -muodissa.

Jean Paul Gaultier julkaisi ensimmäisen muotimallistonsa 1980-luvun puolivälissä. Myöhemmin hän aloitti yhteistyön Madonnan kanssa suunnittelemalla hänelle ikonisia näyttämöasuja ja luomalla pukudesignejä useille elokuville.

Hänen muotisuunnitelmiensa henki heijastuu hänen tuoksuissaan, jotka ovat yllättäneet asiakkaita yli 20 vuoden ajan. Ensimmäinen Jean Paul Gaultier hajuste esiteltiin vuonna 1993, ja uskomattomien hajusteiden perinne jatkuu edelleen. Vuoden 2017 Jean Paul Gaultier Scandal ei ole poikkeus - provokatiivinen ja rohkea kuten aina.