Jeanne ArthesSkil Crush Potion Vartalosuihke Kimalluksen kanssa Naisille

Jeanne Arthes Skil Crush Potion Vartalosuihke Kimalluksen kanssa Naisille
Jeanne Arthes Skil Crush Potion Vartalosuihke Kimalluksen kanssa Naisille
250 ml

Koodi: JAR05257 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus Jeanne Arthes Skil Crush Potion
Ainesosat

Intohimo, naisellisuus ja temperamentti samassa pullossa. Sellainen on naisten vartalospray Jeanne Arthes Skil Crush Potion, joka ilahduttaa aisteja vastustamattomalla tuoksullaan ja saa ihosi tuoksumaan ihanasti.

  • hedelmäinen tuoksu
  • dynaamisille johtajapersoonille
  • raikas tuoksu, ihanteellinen lämpimään ilmaan

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Greippi, Meloni
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Vesimeloni, Syklaami
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vanilja, Myski
Tuoksuluokka
hedelmäinen, herkku

Tietoja brändistä Jeanne Arthes

Ranskalaiset parfyymit korostavat upeasti karismaasi ja nostavat esiin persoonallisuutesi. Sellaisia ovat Jeanne Arthes-brändin tuoksut, joiden joukosta löydät helposti omasi edulliseen hintaan.

Jeanne Arthes-brändin tarina alkoi vuonna 1978 ranskalaisessa Grassen kaupungissa, joka tunnetaan maailmalla tuoksuteollisuuden kehtona. Sen perustaja Bernard Perrin loi tuolloin pohjan menestyksekkäälle yritykselle, jolla on nyt valikoimissaan yli 100 naisten ja miesten tuoksua.

 Kokeile esimerkiksi naisille suunnattua hedelmäistä Jeanne Arthes Amore Mio -tuoksua, suosittua miesten eau de toilette -tuoksua Jeanne Arthes Sexy Boy tai naisten eau de parfum -tuoksua Jeanne Arthes Love Generation Rock.

 

Arvostelu Jeanne Arthes Skil Crush Potion