Jimmy Choo Fever Lahjasetti II. Naisille

Jimmy Choo Fever Lahjasetti II. Naisille
Jimmy Choo Fever Lahjasetti II. Naisille

Koodi: JCH02086 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 7,5 ml + Vartalovoide 100 ml

Kuvaus Jimmy Choo Fever
Ainesosat

Etsitkö ihanteellista lahjaa tyttöystävällesi, siskollesi tai äidillesi? Naisten tuoksusetti Jimmy Choo Fever loihtii takuuvarmasti hymyn läheistesi kasvoille.

Ominaisuudet:

  • sopii mainiosti lahjaksi
  • ilahduttaa kaikkia naisia
  • ylellinen muotoilu

Setin sisältö:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 7,5 ml
  • Vartalovoide 100 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
itämainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Jimmy Choo

Jokainen Jimmy Choo tuoksu on yhtä kaunis ja tyylikäs kuin tämän ikonisen muotitalon kenkäsuunnittelu. Tämä tekee siitä täydellisen asusteen minne tahansa menetkin. Anna asullesi täydellinen viimeistely näillä rohkeilla ylellisillä tuoksuilla.

 

Maailmankuulun suunnittelijan ylellinen tyyli heijastuu myös ainutlaatuisissa tuoksupulloissa. Niiden mallit erottuvat täysin muista. Monimutkaisuus, ainutlaatuisuus ja pieni ripaus ylimääräisyyttä ovat luonteenomaisia myös tuoksuille.

Jimmy Choo Flash naisille lumoaa sinut virkistävillä kukkaisilla esansseillaan ja hienostuneisuudellaan. Jimmy Choo Blossom Eau de Parfum on temperamenttisempi ja korostaa luonnollista karismaasi. Jimmy Choo Fever voittaa sydämesi sen makealla, lämpimällä tuoksulla ripauksella orienttia.

Mitä tulee Jimmy Choo sarjaan miehille, suosittelemme Man Blue Eau de Toilette, joka sykkii nykyaikaisen dynaamisen elämäntavan rytmissä. Man Ice on toisaalta puumainen aromaattinen klassikko huomattavalla sitrustuoksulla. Nauti Jimmy Choon rohkeista ylellisistä tuoksuista.

Arvostelu Jimmy Choo Fever