Jimmy ChooI Want Choo Hajustettu Vartalovoide

Jimmy Choo I Want Choo Hajustettu Vartalovoide
Jimmy Choo I Want Choo Hajustettu Vartalovoide
150 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: JCH02110

Nauti ylellisestä tuoksusta aamu- ja iltarituaaliesi aikana. Vartalonhoitotuote Jimmy Choo I Want Choo rauhoittaa aistisi ja hellii ihoasi lempituoksullasi.

Ominaisuudet:

  • jättää ihon samettisen pehmeän tuntuiseksi
  • ei jätä iholle rasvaista kalvoa
  • sopii mainiosti lahjaksi yhdessä tuoksun kanssa

Ainesosat

Koostumus
Voide
Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille

Jokainen Jimmy Choo tuoksu on yhtä kaunis ja tyylikäs kuin tämän ikonisen muotitalon kenkäsuunnittelu. Tämä tekee siitä täydellisen asusteen minne tahansa menetkin. Anna asullesi täydellinen viimeistely näillä rohkeilla ylellisillä tuoksuilla.

 

Maailmankuulun suunnittelijan ylellinen tyyli heijastuu myös ainutlaatuisissa tuoksupulloissa. Niiden mallit erottuvat täysin muista. Monimutkaisuus, ainutlaatuisuus ja pieni ripaus ylimääräisyyttä ovat luonteenomaisia myös tuoksuille.

Jimmy Choo Flash naisille lumoaa sinut virkistävillä kukkaisilla esansseillaan ja hienostuneisuudellaan. Jimmy Choo Blossom Eau de Parfum on temperamenttisempi ja korostaa luonnollista karismaasi. Jimmy Choo Fever voittaa sydämesi sen makealla, lämpimällä tuoksulla ripauksella orienttia.

Mitä tulee Jimmy Choo sarjaan miehille, suosittelemme Man Blue Eau de Toilette, joka sykkii nykyaikaisen dynaamisen elämäntavan rytmissä. Man Ice on toisaalta puumainen aromaattinen klassikko huomattavalla sitrustuoksulla. Nauti Jimmy Choon rohkeista ylellisistä tuoksuista.