Jimmy ChooFor Women Lahjasetti XII. Naisille

Jimmy Choo For Women Lahjasetti XII. Naisille
Jimmy Choo For Women Lahjasetti XII. Naisille
Lahjasetti XII. Naisille

Koodi: JCH01776 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 7,5 ml + Vartalovoide 100 ml

Kuvaus Jimmy Choo For Women
Ainesosat

Etsitkö ihanteellista lahjaa tyttöystävällesi, siskollesi tai äidillesi? Naisten tuoksusetti Jimmy Choo For Women loihtii takuuvarmasti hymyn läheistesi kasvoille.

Ominaisuudet:

  • setti sisältää tuoksun ja saman sarjan kosmetiikkatarvikkeita
  • hajustettu kosmetiikka pidentää tuoksun kestoa
  • miniatyyrituoksu on ihanteellinen käsilaukkuun
  • lahjavinkki, joka taatusti ilahduttaa
  • päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu

Ainesosat

Tuoksuluokka
hedelmäinen, chypre
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Jimmy Choo

Jokainen Jimmy Choo tuoksu on yhtä kaunis ja tyylikäs kuin tämän ikonisen muotitalon kenkäsuunnittelu. Tämä tekee siitä täydellisen asusteen minne tahansa menetkin. Anna asullesi täydellinen viimeistely näillä rohkeilla ylellisillä tuoksuilla.

 

Maailmankuulun suunnittelijan ylellinen tyyli heijastuu myös ainutlaatuisissa tuoksupulloissa. Niiden mallit erottuvat täysin muista. Monimutkaisuus, ainutlaatuisuus ja pieni ripaus ylimääräisyyttä ovat luonteenomaisia myös tuoksuille.

Jimmy Choo Flash naisille lumoaa sinut virkistävillä kukkaisilla esansseillaan ja hienostuneisuudellaan. Jimmy Choo Blossom Eau de Parfum on temperamenttisempi ja korostaa luonnollista karismaasi. Jimmy Choo Fever voittaa sydämesi sen makealla, lämpimällä tuoksulla ripauksella orienttia.

Mitä tulee Jimmy Choo sarjaan miehille, suosittelemme Man Blue Eau de Toilette, joka sykkii nykyaikaisen dynaamisen elämäntavan rytmissä. Man Ice on toisaalta puumainen aromaattinen klassikko huomattavalla sitrustuoksulla. Nauti Jimmy Choon rohkeista ylellisistä tuoksuista.

Arvostelu Jimmy Choo For Women