Skip to main content

Jimmy ChooUrban Hero Lahjasetti Miehille

Jimmy Choo Urban Hero Lahjasetti Miehille
Jimmy Choo Urban Hero Lahjasetti Miehille

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: JCH02111

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 7,5 ml + After Shave -Balsami 100 ml

Sinun ei tarvitse hyvästellä lempituoksuasi pitkäksi aikaa edes matkoillasi poissa kotoa. Miesten tuoksusetti Jimmy Choo Urban Hero sisältää tuoksun sekä täysikokoisena että miniatyyrinä, jonka pakkaat helposti laukkuusi, jotta voit pitää sen jatkuvasti ulottuvillasi.

Ominaisuudet:

  • sisältää täysikokoisen tuoksun ja sen miniatyyrin
  • sopii mainiosti lahjaksi
  • ilahduttaa kaikkia miehiä

Setin sisältö:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 7,5 ml
  • After Shave -Balsami 100 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, mausteinen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Jokainen Jimmy Choo tuoksu on yhtä kaunis ja tyylikäs kuin tämän ikonisen muotitalon kenkäsuunnittelu. Tämä tekee siitä täydellisen asusteen minne tahansa menetkin. Anna asullesi täydellinen viimeistely näillä rohkeilla ylellisillä tuoksuilla.

 

Maailmankuulun suunnittelijan ylellinen tyyli heijastuu myös ainutlaatuisissa tuoksupulloissa. Niiden mallit erottuvat täysin muista. Monimutkaisuus, ainutlaatuisuus ja pieni ripaus ylimääräisyyttä ovat luonteenomaisia myös tuoksuille.

Jimmy Choo Flash naisille lumoaa sinut virkistävillä kukkaisilla esansseillaan ja hienostuneisuudellaan. Jimmy Choo Blossom Eau de Parfum on temperamenttisempi ja korostaa luonnollista karismaasi. Jimmy Choo Fever voittaa sydämesi sen makealla, lämpimällä tuoksulla ripauksella orienttia.

Mitä tulee Jimmy Choo sarjaan miehille, suosittelemme Man Blue Eau de Toilette, joka sykkii nykyaikaisen dynaamisen elämäntavan rytmissä. Man Ice on toisaalta puumainen aromaattinen klassikko huomattavalla sitrustuoksulla. Nauti Jimmy Choon rohkeista ylellisistä tuoksuista.