Skip to main content

Juliette has a gunNot a Perfume Lahjasetti II. Naisille

Juliette has a gun Not a Perfume Lahjasetti II. Naisille
Juliette has a gun Not a Perfume Lahjasetti II. Naisille

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: JHG01826

Eau de Parfum 50 ml + Eau de Parfum 7,5 ml

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Naisten tuoksusetti Juliette has a gun Not a Perfume kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • setti herättää kiinnostuksen ensisilmäyksellä kauniilla pakkauksellaan
  • sisältää täysikokoisen tuoksun ja sen miniatyyrin
  • miniatyyrituoksu on ihanteellinen käsilaukkuun

Setin sisältö:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Eau de Parfum 7,5 ml

Ainesosat

Composition
Ambroxan
Tuoksuluokka
puumainen, myski
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Juliette Has a Gun -hajuvesi on inspiroitunut William Shakespearen teoksesta, mutta kuuluisa renessanssi-romanssi saa tässä tapauksessa nykyaikaisia ääriviivoja. Brändin konsepti symboloi itsenäisyyttä ja vapautta antamalla naisille kuvitteellisen aseen, jonka avulla he pystyvät vastustamaan miehiä sukupuolten, intohimon ja rakkauden ikivanhassa taistelussa.

Juliette Has a Gun on Roman Riccin luomus. Roman Ricci on kuuluisan muotisuunnittelijan Nina Riccin, jonka hajuvedet ovat valloittaneet maailman, pojanpoika. Tämän perheen uusi sukupolvi syöksyi kauneusmaailmaan vuonna 2006, pelottomasti rikkomalla modernin hajuvesiliikkeen sääntöjä. Juliette Has a Gun Not a Perfume heräsi huomiota sen ainoalla ainesosalla - Ambroxanilla.

Design-pullot, erinomainen konsepti, päävalmistajan persoonallisuus ja koko imago tekevät Juliette Has Gun -hajuvesibrändistä tunnusomaisen lähtökohdan itsevarmoille naisille, jotka eivät pelkää olla provosoivia, mutta ovat silti edelleen todellisia naisia.