Juliette has a gun Not a Perfume Lahjasetti Naisille

Juliette has a gun Not a Perfume Lahjasetti Naisille
Juliette has a gun Not a Perfume Lahjasetti Naisille

Koodi: JHG01827 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 7,5 ml + Käsivoide 30 ml

Lahja sinulle
Notino Safety Kit tai Notino Travel Kit lahjaksi ostaesassi tuoksuja yli 45 eurolla. Valitse mieleisesi lahja ostoskorissa.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle

Kuvaus Juliette has a gun Not a Perfume
Ainesosat

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Naisten tuoksusetti Juliette has a gun Not a Perfume kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • sisältää täysikokoisen tuoksun ja sen miniatyyrin
  • hajustettu kosmetiikka pidentää tuoksun kestoa
  • miniatyyrituoksu on ihanteellinen käsilaukkuun
  • ylellinen muotoilu

Setin sisältö:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 7,5 ml
  • Käsivoide 30 ml

Ainesosat

Composition
Ambroxan
Tuoksuluokka
kukkainen, puumainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Juliette has a gun

Juliette Has a Gun -hajuvesi on inspiroitunut William Shakespearen teoksesta, mutta kuuluisa renessanssi-romanssi saa tässä tapauksessa nykyaikaisia ääriviivoja. Brändin konsepti symboloi itsenäisyyttä ja vapautta antamalla naisille kuvitteellisen aseen, jonka avulla he pystyvät vastustamaan miehiä sukupuolten, intohimon ja rakkauden ikivanhassa taistelussa.

Juliette Has a Gun on Roman Riccin luomus. Roman Ricci on kuuluisan muotisuunnittelijan Nina Riccin, jonka hajuvedet ovat valloittaneet maailman, pojanpoika. Tämän perheen uusi sukupolvi syöksyi kauneusmaailmaan vuonna 2006, pelottomasti rikkomalla modernin hajuvesiliikkeen sääntöjä. Juliette Has a Gun Not a Perfume heräsi huomiota sen ainoalla ainesosalla - Ambroxanilla.

Design-pullot, erinomainen konsepti, päävalmistajan persoonallisuus ja koko imago tekevät Juliette Has Gun -hajuvesibrändistä tunnusomaisen lähtökohdan itsevarmoille naisille, jotka eivät pelkää olla provosoivia, mutta ovat silti edelleen todellisia naisia.

Arvostelu Juliette has a gun Not a Perfume