JuvenaBody Care Vartaloöljy Kaikille Ihotyypeille

Juvena Body Care Vartaloöljy Kaikille Ihotyypeille
Juvena Body Care Vartaloöljy Kaikille Ihotyypeille
Erikoistarjoukset
200 ml
35,10

Varastossa | Koodi: JUV0010
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 3.12.2021
UPS Air Mail
tiistai 30.11.2021

Ihoöljy Juvena Body Care antaa ihollesi intensiivistä kosteuttavaa ja elvyttävää hoitoa.

Ominaisuudet:

  • elvyttää ja hoitaa ihoa
  • pehmentää ihoa havaittavasti
  • kiinteyttää löysää ihoa
  • jättää ihon kimmoisaksi ja sileäksi

Käyttöohjeet:
Hiero pieni määrä öljyä kevyesti vartalon iholle. Käytä aamulla ja/tai illalla kylvyn tai suihkun jälkeen.

Tuotteen täydellinen koostumus

ISOPROPYL STEARATE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, CYCLOPEN-TASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, SIM-MONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ISOPROPYL MYRISTATE, TOCOPHERYL ACE-TATE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, FRAGRANCE (PARFUM), OLEA EUROPAEA (OLIVE) OIL UNSAPONIFIABLES, HYDROGE-NATED VEGETABLE OIL, PUNICA GRANA-TUM FRUIT EXTRACT, BENZOPHENONE-3, BHT, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLO-HEXENE CARBOXALDEHYDE, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, PHE-NOXYETHANOL I72 Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ominaisuudet

Koostumus
öljy
Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille
Öljyn Tyyppi
öljyfuusio

JUVENA tarjoaa korkealaatuista ikääntymistä ehkäisevä ihonhoitoa. Perustamisesta lähtien vuonna 1954, brändi on yhdistänyt sveitsiläistä laatustandardia uusimpaan tieteelliseen tutkimukseen, kehittääkseen vallankumouksellisia ikääntymistä estäviä tuotteita. Kosmetiikka JUVENA on erittäin tehokas ja se soveltuu vaativimmillekin asiakkaille.

 

Brändin suurin panos kauneusmaailmaan on vallankumouksellinen SkinNova SC teknologia, joka aktiivisesti edistää kantasolujen muodostumista ihossa ja luo siten ihanteellisen mikroympäristön ihosoluille. Se auttaa ihon uudistamisprosessissa ja samalla kiinteyttää ja ravitsee ihoa.

Nimi JUVENA on peräisin latinalaisesta sanasta ”iuvenalis”, joka tarkoittaa ”nuorekkuutta”, mikä heijastaa brändin ydinvisiota. JUVENASTA on 60 vuoden olemassaolon aikana tullut todellinen ihonhoitotutkimuksen edelläkävijä ja ikääntymistä estävän hoidon asiantuntija.