Huulinaamiot

Tuotteet suun alueelle
Valituilla suodattimilla ei löytynyt yhtään tuotetta.
Huulikuorinnat
Valituilla suodattimilla ei löytynyt yhtään tuotetta.
Huulinaamiot
Huulten täyttö
Valituilla suodattimilla ei löytynyt yhtään tuotetta.
Suodatin päällä
  • Sigma Beauty

Haluatko täydellisen pehmeät huulet? Huulinaamio on erinomainen kosteuttamisesta huolehtiva lisä huulibalsamin käyttöön.

Kokeile huulinaamiota ja nauti täydellisen ravituista huulista, jotka näyttävät ihanilta heti ensivilkaisulla. Ja kosketuksella. Lisäksi naamio hoitaa huulia ympäröivää ihoa ja ehkäisee siten juonteiden syntymistä.

Miten huulinaamiota käytetään?

Huulinaamio näyttää useimmiten suurelta geelisuulta ja sen käyttäminen on erittäin helppoa ja lisäksi hauskaa. Ota huulinaamio pois pakkauksesta ja aseta puhtaille huulille. Naamio vaikuttaa noin 15 minuuttia - noudata valmistajan ohjeita. Tuona aikana voit ottaa hauskoja selfieitä valtavien huulien kanssa. Irrota sen jälkeen naamio huulilta.

Älä unohda muuta hoitoa huulille

Balsamien ja naamioiden lisäksi kokeile myös huulikuorintaa, joka poistaa kuolleen solukon ja pehmentää huulia sekä lisää niiden verenkiertoa. Käytä kuorintaa ennen naamiota, niin kaksinkertaistat sen vaikutuksen.

Käytä huulinaamiota brändeiltä Avon, Korika tai Kocostar ja nauti ravituista huulista, joilla jokainen huulipuna vaikuttaa paljon paremmalta!