Huulinaamiot

Miten valita kasvonaamio?

Löydä kasvonaamion hyödyt ja helli ihoasi kotona kuin kauneushoitolassa!

Etsitkö kasvonaamiota akneiholle, suosittuja korealaisia kasvonaamioita, nuorentavaa kollageeninaamiota tai silmänalusnaamiota? Meiltä löytyy juuri se, mitä tarvitset. Riittää, kun käytät vasemmassa sarakkeessa olevaa ihotyyppi- ja vaikutussuodatinta!

Paras kasvonaamio ei välttämättä aina ole se kallein tai eniten luonnollisia ainesosia sisältävä. Oma valinta riippuu aina ihotyypistä ja halutusta vaikutuksesta.

Kasvonaamioiden tyypit levitystavan mukaan:

 • Peel-off-naamio on paras kasvonaamio mustapäille ja akneiholle! Naamio poistaa iholta tehokkaasti sekä epäpuhtaudet että kuolleen ihosolukon. Aseta peel-off-naamio yksinkertaisesti iholle välttäen huulia ja silmänympärysaluetta, anna vaikuttaa ja vedä naamio sitten pois leuasta alkaen ja otsaa kohti edeten.
 • Tekstiilinaamio eli kangasnaamio tekee ihosta kosteutetun, ravitun ja hohtavan, aivan kuin kauneushoidon jälkeen. Aseta tekstiilinaamio kasvoille, anna sen vaikuttaa ohjeessa annetun ajan ja ota sitten kangas kasvoilta. Hiero imeytymätön seerumi hellästi ihoon tai pyyhi se vanulapulla.
 • Levitä voidemainen kasvonaamio kasvoille kasvovoiteen tavoin. Toiset naamiot imeytyvät täydellisesti, toiset huuhdellaan vaikutusajan kuluttua pois.

Kasvonaamioiden tyypit vaikutuksen ja koostumuksen mukaan:

 • Kosteuttava kasvonaamio virkistää kuivaa ja väsynyttä ihoa ja ylläpitää pitkäkestoisesti sen kosteustasapainoa. Hyaluronihappoa sisältävällä kasvonaamiolla on loistavia kosteuttavia vaikutuksia.
 • Aktiivihiiltä sisältävä musta kasvonaamio vaikuttaa mustapäitä ja aknea vastaan, ehkäisee niiden syntymistä ja puhdistaa tukkeutuneet ihohuokoset. Musta kasvonaamio sopii etenkin rasvoittuvalle iholle.
 • Kultainen kasvonaamio sisältää kultahiukkasia, ja sillä on nuorentavia ja kohottavia vaikutuksia. Se on ihanteellinen ikääntyvälle iholle.
 • Savinaamio poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja toksiinit ihosta ja rauhoittaa sitä. Se on suosittu puhdistava kasvonaamio.
 • Pigmenttiläiskiä häivyttävä kasvonaamio sisältää C-vitamiinia ja kirkastaa ihoa sekä auttaa tasoittamaan sen sävyä.

Kasvonaamiot huulille, silmänympärysalueelle ja dekolteelle

 • Huulinaamio tekee huulista pehmeät ja ravitut, estää niiden halkeilemista ja hoitaa ihoa huulten ympärillä.
 • Silmänaamiot häivyttävät tummia silmänalusia, täyttävät hienot juonteet ja rauhoittavat ärtyneitä silmänympäryksiä.
 • Kaula- ja dekolteenaamioilla on samankaltaisia vaikutuksia kuin ryppyjä häivyttävillä ja kosteuttavilla kasvonaamioilla. Ne edistävät dekolteen elastisuutta ja kosteutusta ja säännöllisesti käytettäessä myös häivyttävät ryppyjä.

Miten kasvonaamiota käytetään?

Jokaista kasvonaamiota käytetään eri tavalla, joten käyttöohjeita kannattaa noudattaa. Yleensä kasvonaamioita käytetään kerran tai kaksi viikossa ja aina puhtaalla iholla, josta meikki on poistettu.