KenzoFlower by Kenzo Lahjasetti IV. Naisille

Kenzo Flower by Kenzo Lahjasetti IV. Naisille
Kenzo Flower by Kenzo Lahjasetti IV. Naisille
Uusi
97,00

Koodi: KZO04284 | Varastossa

Flower by Kenzo Eau de Parfum Naisille 100 ml + Flower by Kenzo Eau de Parfum Naisille 15 ml + Flower by Kenzo Vartalovoide Naisille 75 ml

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 29.10.2021
UPS Air Mail
tiistai 26.10.2021

Kuvaus Kenzo Flower by Kenzo
Ainesosat

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Naisten tuoksusetti Kenzo Flower by Kenzo kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • sisältää täysikokoisen tuoksun ja sen miniatyyrin
  • sopii mainiosti lahjaksi

Setin sisältö:

  • Flower by Kenzo Eau de Parfum Naisille 100 ml
  • Flower by Kenzo Eau de Parfum Naisille 15 ml
  • Flower by Kenzo Vartalovoide Naisille 75 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
kukkainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Kenzo

Ranskalainen muotitalo Kenzo etsii innoitusta sekä perinteisen aasialaisen tyylin, että eurooppalaisen huippumuodin parhaista puolista. Tämän arvostetun brändin loi 70-luvun alkupuolella japanilainen suunnittelija Kenzo Takada. Hän rakastui muotiin siskojensa aikakauslehtien ansiosta ja muutti Tokiosta Pariisiin, missä hän tuli pian kuuluisaksi rohkeiden malliensa ja vaikuttavien näytöstensä ansiosta.

 

Ensimmäinen Kenzo tuoksu esiteltiin vuonna 1988 ja aivan kuten seuraavatkin tuoksut, se heijastaa tiettyä eksoottista tunnelmaa, josta tuli suunnittelijan tunnusmerkki. Kenzon tuoksut naisille ja miehille ovat kuuluisia epätavallisista aromaattisista yhdistelmistä, mikä tekee niistä suosittuja monien asiakkaiden keskuudessa. Tuoksut, kuten Kenzo Flower Eau de Parfum tai voimakas ja rikas Jungle L’Élephant, ovat tulleet ikoneiksi.

Kenzo on edelleen yksi brändeistä, jotka määrittävät huippumuodin suuntauksia. Yhtiö osallistuu erilaisiin luoviin hankkeisiin, työskentelee nuorten taiteilijoiden kanssa ja saa jatkuvasti inspiraatiota ympäröivästä värikkäästä maailmasta.

Arvostelu Kenzo Flower by Kenzo