Skip to main content

KenzoFlower by Kenzo Lahjasetti Naisille

Kenzo Flower by Kenzo Lahjasetti Naisille
Kenzo Flower by Kenzo Lahjasetti Naisille
57,60

Varastossa | Koodi: KZO04286

Flower by Kenzo Eau de Toilette Naisille 50 ml + Flower by Kenzo Eau de Toilette Naisille 15 ml

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 4.2.2022
UPS Air Mail
tiistai 1.2.2022

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Naisten tuoksusetti Kenzo Flower by Kenzo kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • miniatyyrituoksu on ihanteellinen käsilaukkuun
  • sopii mainiosti lahjaksi

Setin sisältö:

  • Flower by Kenzo Eau de Toilette Naisille 50 ml
  • Flower by Kenzo Eau de Toilette Naisille 15 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
kukkainen, myski
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Ranskalainen muotitalo Kenzo etsii innoitusta sekä perinteisen aasialaisen tyylin, että eurooppalaisen huippumuodin parhaista puolista. Tämän arvostetun brändin loi 70-luvun alkupuolella japanilainen suunnittelija Kenzo Takada. Hän rakastui muotiin siskojensa aikakauslehtien ansiosta ja muutti Tokiosta Pariisiin, missä hän tuli pian kuuluisaksi rohkeiden malliensa ja vaikuttavien näytöstensä ansiosta.

 

Ensimmäinen Kenzo tuoksu esiteltiin vuonna 1988 ja aivan kuten seuraavatkin tuoksut, se heijastaa tiettyä eksoottista tunnelmaa, josta tuli suunnittelijan tunnusmerkki. Kenzon tuoksut naisille ja miehille ovat kuuluisia epätavallisista aromaattisista yhdistelmistä, mikä tekee niistä suosittuja monien asiakkaiden keskuudessa. Tuoksut, kuten Kenzo Flower Eau de Parfum tai voimakas ja rikas Jungle L’Élephant, ovat tulleet ikoneiksi.

Kenzo on edelleen yksi brändeistä, jotka määrittävät huippumuodin suuntauksia. Yhtiö osallistuu erilaisiin luoviin hankkeisiin, työskentelee nuorten taiteilijoiden kanssa ja saa jatkuvasti inspiraatiota ympäröivästä värikkäästä maailmasta.