KenzoFlower by Kenzo Poppy Bouquet Lahjasetti Naisille

Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Lahjasetti Naisille
Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Lahjasetti Naisille
64,90

Varastossa | Koodi: KZO04214

Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Parfum Naisille 50 ml + Flower by Kenzo Poppy Bouquet Vartalovoide Naisille 75 ml + Meikkilaukku

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 28.1.2022
UPS Air Mail
tiistai 25.1.2022

Etsitkö ihanteellista lahjaa tyttöystävällesi, siskollesi tai äidillesi? Naisten tuoksusetti Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet loihtii takuuvarmasti hymyn läheistesi kasvoille.

Ominaisuudet:

  • hajustettu kosmetiikka pidentää tuoksun kestoa
  • setti sisältää tuoksun ja saman sarjan kosmetiikkatarvikkeita
  • sopii mainiosti lahjaksi

Setin sisältö:

  • Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Parfum Naisille 50 ml
  • Flower by Kenzo Poppy Bouquet Vartalovoide Naisille 75 ml
  • Meikkilaukku

Tärkeä huomio

Flammable.
Koko teksti

Ainesosat

Tuoksuluokka
kukkainen, puumainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Ranskalainen muotitalo Kenzo etsii innoitusta sekä perinteisen aasialaisen tyylin, että eurooppalaisen huippumuodin parhaista puolista. Tämän arvostetun brändin loi 70-luvun alkupuolella japanilainen suunnittelija Kenzo Takada. Hän rakastui muotiin siskojensa aikakauslehtien ansiosta ja muutti Tokiosta Pariisiin, missä hän tuli pian kuuluisaksi rohkeiden malliensa ja vaikuttavien näytöstensä ansiosta.

 

Ensimmäinen Kenzo tuoksu esiteltiin vuonna 1988 ja aivan kuten seuraavatkin tuoksut, se heijastaa tiettyä eksoottista tunnelmaa, josta tuli suunnittelijan tunnusmerkki. Kenzon tuoksut naisille ja miehille ovat kuuluisia epätavallisista aromaattisista yhdistelmistä, mikä tekee niistä suosittuja monien asiakkaiden keskuudessa. Tuoksut, kuten Kenzo Flower Eau de Parfum tai voimakas ja rikas Jungle L’Élephant, ovat tulleet ikoneiksi.

Kenzo on edelleen yksi brändeistä, jotka määrittävät huippumuodin suuntauksia. Yhtiö osallistuu erilaisiin luoviin hankkeisiin, työskentelee nuorten taiteilijoiden kanssa ja saa jatkuvasti inspiraatiota ympäröivästä värikkäästä maailmasta.