KORIKAFermentBeauty Wine and Hyaluronic Acid kasvonaamiosetti alennuksella

KORIKA FermentBeauty Wine and Hyaluronic Acid kasvonaamiosetti alennuksella
KORIKA FermentBeauty Wine and Hyaluronic Acid kasvonaamiosetti alennuksella
Ilmainen toimitus
5 x 20 g
15,50

Varastossa | Koodi: KKR01364
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 13.12.2021
UPS Air Mail
keskiviikko 8.12.2021

Löydä fermentoidun viinin kaikki vaikutukset. KORIKA FermentBeauty Wine and Hyaluronic Acid -kasvonaamiosarja etuhinnalla ilahduttaa kaikkia, jotka ovat päättäneet hoitaa ihoaan kehon ja ihon hyvinvointia edistävän fermentaation ainutlaatuisilla vaikutuksilla. Paljasta kauniimpi iho viisi kertaa peräkkäin.

Ominaisuudet:

  • viiden kangasnaamion sarja ihon nuorekasta ja kirkasta ulkonäköä varten
  • vaikuttaa tehokkaasti ryppyjä vastaan
  • kaunistaa ihon ulkonäköä ja jättää sen samettiseksi
  • erittäin hieno kangas, joka asettuu kasvoille kuin toinen iho

Ainesosat:

  • fermentoitu punaviini
  • hyaluronihappo
  • arvokkaat yrttiuutteet

Käyttö:
Puhdista ensiksi iho huolellisesti. Ota sitten kangasnaamio pakkauksesta ja aseta se iholle silmille ja huulille tarkoitettujen aukkojen mukaan. Anna vaikuttaa 15–20 minuuttia. Vedä naamio pois, hiero ylimääräinen tuote hellästi ihoon ja huuhtele kasvot.

Ominaisuudet

Ihon tyyppi
kaikille ihotyypeille
Vaikutukset
nesteytys, Ikääntymistä Ehkäisevä, kohottava, Ravitseva
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti, Talouspakkaus
Milloin käyttää
päivä
Aktiiviset ainesosat
hyaluronihappo

Korealainen brändi KORIKA yhdistää tuotteissaan moderneimman aasialaisen teknologian ja tehokkaat aktiiviaineet ja kuuluu sen ansiosta kauneushoidon alan asiantuntijoihin. KORIKA auttaa naisia nauttimaan jokapäiväisestä kauneusrituaalista. Brändi on tunnettu erityisesti korkealaatuisista kangasnaamioistaan.

KORIKA-kangasnaamiot sisältävät runsaasti erilaisia aktiiviaineita naamion tyypistä riippuen. Naamioista löytyy esimerkiksi silkkiproteiinia, punaista ginsengiä, lakritsijuuriuutetta, laventelia, litsiä, aloe veraa, jäätikkövettä ja sheavoita.

KORIKA-brändin kolme kangasnaamiosarjaa on tarkoitettu eri ihotyypeille. Korean Heritage on premium-tason sarja, joka on tarkoitettu erityisesti naisille, jotka haluavat kokea arvokkaiden ainesosien tehon ja elvyttää ja kirkastaa ihoaan. NaturBeauty-sarjaan kuuluu erityyppisiä naamioita, joiden avainainesosiin kuuluu luonnonuutteita ja jäätikkövettä. SciBeauty-naamiosarja vastaa aasialaisen kosmetiikan uusimpia trendejä ja tarjoaa koko kehon hoitoa, ei ainoastaan kasvonaamioiden, vaan myös käsi-, jalka- ja huulinaamioidensa ansiosta.