KORIKAKorean Heritage 8 hyaluronihappotyyppiä sisältävä kosteuttava kasvoseerumi

KORIKA Korean Heritage 8 hyaluronihappotyyppiä sisältävä kosteuttava kasvoseerumi
KORIKA Korean Heritage 8 hyaluronihappotyyppiä sisältävä kosteuttava kasvoseerumi
Ilmainen toimitus
30 ml
32,40

Koodi: OBL17640 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ostaessasi 3 KORIKA-naamiota saat ilmaiseksi kosteuttavan, fermentoitua jogurttia ja hyaluronihappoa sisältävän kangasnaamion.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 30.9.2021
UPS Air Mail
maanantai 27.9.2021

Kuvaus KORIKA Korean Heritage
Ominaisuudet

Vain riittävästi kosteutta saanut iho on suojassa ryppyjen syntymiseltä. Mikä on oman ihosi tilanne? Kosteuttava KORIKA Korean Heritage -kasvoseerumi on niin tiivistettyä, että vain muutama tippa riittää kasvojen optimaaliseen kosteuttamiseen koko vuorokaudeksi.

Korealaisten naisten kauniin ihon salaisuus piilee tämän seerumin koostumuksessa. Erittäin hoitavista perinteisistä luonnon ainesosista hyödynnettiin uusimman teknologian avulla parhaat ominaisuudet ja syntyi seerumi, johon ihastut jo ensimmäisellä käyttökerralla.

Ominaisuudet:

 • kosteuttaa ihoa hyvin ja toimii tehokkaana anti-aging-hoitona
 • kosteuttaa ihoa välittömästi sekä pitkäkestoisesti
 • hyaluronihaposta on kahdeksan eri tyyppiä, jotka vaikuttavat kaikissa ihon kerroksissa kahdessa eri muodossa
 • ehkäisee ryppyjen syntymistä ja häivyttää jo muodostuneita ryppyjä
 • ravitsee ihoa mineraaleilla ja vitamiineilla
 • muodostaa iholle suojakalvon
 • jättää ihon pehmeäksi, sileäksi ja raikkaaksi
 • ei jätä tahmaista tunnetta

Ainesosat:

 • hyaluronihappo (HA) - kahdeksan eri tyyppiä, sekä matala- että korkeamolekyylistä
  → koostumuksessa on 2 % hyaluronihappoa (tavallinen pitoisuus muissa samantyyppisissä tuotteissa on vain 0,01 %)
  → seerumissa on kahdeksan eri tyyppistä hyaluronihappoa, sekä matala- että korkeamolekyylisiä
  → hyaloronihappo on käsitelty mikrofluidisaatiomenetelmällä, mikä tarkoittaa, että se luo iholle ohuen kosteuttavan suojakalvon ja vaikuttaa ihoon välittömästi; hyaluronihappomolekyylit tunkeutuvat samalla syvälle ihoon, jossa ne tukevat ihon kimmoisuutta ja suojaavat ihoa ikääntymisen merkeiltä pitkäkestoisesti

Miten seerumia käytetään:
Ravista seerumia ennen jokaista käyttökertaa. Levitä sitten muutama tippa puhdistetuille ja kasvovedellä pyyhityille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle joka aamu ja ilta. Anna imeytyä hetken ja levitä päälle käyttämääsi päivä- tai yövoidetta.

Notinon vinkki:
Löydä myös muut KORIKA Korean Heritage -sarjan naamiot ja seerumit. Niiden sisältämät ainesosat ovat kasvaneet Jeju-saaren hedelmällisessä vulkaanisessa maaperässä. Sen luonnosta sanotaan, että se kätkee sisäänsä kauneuden salaisuuden. Hyödynnä tilaisuus tutustua ainutlaatuiseen korealaiseen perintöön omalla ihollasi perinteisten raaka-aineiden välityksellä.

Ominaisuudet

Ihon tyyppi
Herkkä, normaali
Vaikutukset
nesteytys, Kirkastava, Ravitseva, vahvistava
Aurinkosuoja
ilman SPF:ää
Milloin käyttää
päivä- ja yö
Aktiiviset ainesosat
hyaluronihappo

Artikkelit aiheesta KORIKA Korean Heritage
Artikkelit

Tietoja brändistä KORIKA

Korealainen brändi KORIKA yhdistää tuotteissaan moderneimman aasialaisen teknologian ja tehokkaat aktiiviaineet ja kuuluu sen ansiosta kauneushoidon alan asiantuntijoihin. KORIKA auttaa naisia nauttimaan jokapäiväisestä kauneusrituaalista. Brändi on tunnettu erityisesti korkealaatuisista kangasnaamioistaan.

KORIKA-kangasnaamiot sisältävät runsaasti erilaisia aktiiviaineita naamion tyypistä riippuen. Naamioista löytyy esimerkiksi silkkiproteiinia, punaista ginsengiä, lakritsijuuriuutetta, laventelia, litsiä, aloe veraa, jäätikkövettä ja sheavoita.

KORIKA-brändin kolme kangasnaamiosarjaa on tarkoitettu eri ihotyypeille. Korean Heritage on premium-tason sarja, joka on tarkoitettu erityisesti naisille, jotka haluavat kokea arvokkaiden ainesosien tehon ja elvyttää ja kirkastaa ihoaan. NaturBeauty-sarjaan kuuluu erityyppisiä naamioita, joiden avainainesosiin kuuluu luonnonuutteita ja jäätikkövettä. SciBeauty-naamiosarja vastaa aasialaisen kosmetiikan uusimpia trendejä ja tarjoaa koko kehon hoitoa, ei ainoastaan kasvonaamioiden, vaan myös käsi-, jalka- ja huulinaamioidensa ansiosta.

Arvostelu KORIKA Korean Heritage